Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Стърлинг
Free piston stirling engine
emilvtc:
Да. от обясненията ти правилно съм разбрал каква е идеята на С. Стоянов.
Много "грубо" казано тя е "оплозотворяване" на енергията на разширяващият се газ в цилиндъра в областта преди достигането на ДМТ на буталото, където налягането е вече силно намаляло.
Като се замисля май идеята не е толкова да се направи въртящия момент "константен", колкото да се извлече такъв малко преди достигане на ДМТ.
Може ли да се даде такова обяснение ?
Относно идеята която лансирах в предишните ми постове за електрогенератора (преобразуващ постъпателно-възвратното линейно движение на котвата в електричество) задвижван от Free piston stirling engine - ако управляваме възбуждането му (тока през възбудителната намотка) - можем да управляваме "силата на съпротивление" което генератора би оказвал на движението на буталото на двигателя. Тази сила на съпротивление (пропорционална на извличаната от генератора ел. енергия) може да се управлява в зависимост от местоположението на буталото чрез възбудителния ток. Така при приближаване до ДМТ на буталото възбудителния ток можем да го намаляваме. Така ще намаляваме съпротивлението на движението на буталото, което оказва ел.генератора и ще успеем да извлечем енергия от двигателя, каквато е и идеята на С. Стоянов.
Нещо повече - системата може и да се направи и без електронно управление, а ефекта да се постигне със специална форма, сечение и въздушна междина на магнитопроводите на статора и котвата...
Идеята ми не е ли подобна на тази на С. Стоянов, но във вариант на Free piston stirling engine?
Относно "регенератора" необходим за повишаване на ефективността на stirling двигателите си мислех, че ако се направи двуцилиндров двигател със синхронизирани бутала така, че когато едното е в ГМТ, другото да е в ДМТ, регенератора може да се направи като топлообменник между двата цилиндъра.
Идеята е когато едното бутало в следствие на повишеното налягане (висока температура) тръгне да се движи към ДМТ, при придвижването на газа към изтионика на студ той да отдаде топлинната си енергия (чрез бърз топлообмен) на газа на другия цилиндър, които в този момент "изтласква" газа си в обема където е източника на топлина (топлия край на работния обем). Това би могло да се получи с прост въздушен рекуператор (топлообменник).
Някой може ли да даде повече инфо относно направата на сферично огледало с помощта на светлоотражателно фолио? Това като че ли е доста евтин вариант и е приложим даже и в "домашни" условия ...
emilvtc:
Как е превода на английски на "линеен мембранен Стърлинг" ?
"Free piston stirling engine" ли е или греша?
Да, съпротивителния момент на ел-генератора мога да го нанаправя да е точно огледален на P-V диаграмата и то чисто електронно. ТОва за мен не би било проблем.
CPU:
Стърлинг двигател със свободно движещо се бутало може да се види тук:
http://physicstoys.narod.ru/page/Freepiston/Freepiston1.html
Автора на сайта ме впечатли с многото събрана информация. Има и книги за сваляне, на който му се чете
scotland:
Здравейте, не зная защо ви е интересен толкова този със свободното бутало . Аз следя развитието на един обикновен
алфа с 2 бутала от около 3-4 години. В началото се появяваше под името SOLO на немската фирма Соло клайнемоторен
но вече стана ясно че е шведска технология. Произвежда се масово вече в Швеция от Cleanergy . От видеото,
което ще видите http://www.cleanergyindustries.com/ става ясно че имат поръчки от Испания Португалия и Турция
фирми за по 200 броики а те не могат да им ги доставят толкова бързо. Шефа на фирмата се изказа че трябва да
чакат - просто нямали друга алтернатива...... :).
Мотора е 9kW куплиран с генератор трифазен за директно свързване към мрежата.
Приложение : работи в 2 режима или от слънчевата радиация с параболично огледало 8,5м или с природен газ
Успях преди доста време да сваля някои данни и чертежи , които вече изчезнаха от нета ;) ще ви ги предоставя по-късно.
Едно уточнение - видеото е на шведски със англииски субтитри но мисля че за повечето това не е проблем.
Ето за начало приемната част облъчвана от огледалото , отдавна не я намирам в нета :
emilvtc:
Без да съм правил детаилни и задълбочени проучвания ми се струва, че механичното триене при фри-пистон Стирлинга е най-малко в сравнение с останалите разновидности - по-специално алфа варианта. (включително и триенето в генератора) При алфа двигателя съществува и проблема с КММ, за който altium спомена и е детаилно описан в постовете и линковете които е предоставил.
Иманно поради тези може би повърхностни мои разсъждения си мисля, че фри-пистон варианта би следвало да е най-переспективния. Вие какво мислите?
scotland, ще се радвам, ако споделиш инфо, наблюдения и личното ти мнение по въпросите от темата.
Можеш ли да коментираш снимката която си публикувал?
До колкото схващам идеята на оребрението е да се увеличи площа, но не става ясно това само метална конструкция ли е или е система от тръби пълни с някакъв работен флуид осъществяващ топлообмена?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия