Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
КЛЕТКАТА НА ДИДО112
DIDO112:
Здравейте, днес монтирах 2 клетки на мен и на племенника. Моята е с 7 пластини 150 по 150 с уплатнения 3мм монтирана на АСТРА 1,6I.При студена клетка 20А когато загрее качва до 30А дава 3л. Другата е 13 пластини 6мм разтояние между тях монтирана на КОРСА 1.7Д черпи 15 до 25А 2.5Л. Свързването е +ннннн-ннннн+ ще видим какъв разход ще се получи.
DIDO112:
На колата не съм пробвал с модулатор но при захранване с трав не видях никаква полза от него. Ако палиш горелка задължително арестор преди нея иначе бъблера заминава на кино ( опуках няколко ).
DIDO112:
При 8 пластини идва малко напрежението според мен, пробвах го този вариянт. Когато меря с мултицета на клетката ми идва максимум 13.5В иска над 2в за да дава гас това са моите наблюдения.
mzk:
Колеги, ще съм ви много благодарен, ако можете да направите измервания на газ-анализатор при работа на празен ход със и без клетката.
Причините за моята молба са, че при такова производство на газ от електролизера, се връзват около 0,2 и по-малко процента газ от целия обем на всмукания въздух. На теория е необходимо да има 4% водород (не оксиводород), за да може да се възпламени сместа. По този начин може да се обедни другото гориво (бензин или дизел) и да се запали по-лесно. Но 0,2 не е 4% и на теория не би трябвало да има никакъв ефект от електролизера.
Ако сте от София мога да асистирам за безплатно измерване при колеги от форума.
Има вероятност, при завишени данни на кислород, отчетени от ламбда-сонда сензора, компютърът да изменя отношението на сместа и от там да се получава икономия/преразход.
DIDO112:
Aз имам достъп до гасанализатор искаш да се види количеството на кислород с и без клетка така ли.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия