Във всяка една тема всеки има правото да представи гледната си точка. Когато обаче тя не съвпадне с тази на някой, той не гледа да те опровергае с факти, а започва да дава оценки, колко "психясал" е опонента му и колко психично здрав е той. Да, и това е допустимо, като средство на диалог и спор, но е приемливо, когато се изчерпят всички възможности за опровергаване, насрещно доказване. В случая обаче това не е така. Някакви си се изживяват на психолози и психиатри, като започват "да лекуват", да дават оценки и т.н. Сега, трябва ли и аз да направя за всеки поотделно по дадени теми за вярванията му, за предположенията му, като да речем недоказаната истинност на регресната хипноза, свободната енергия и мн. др., като дам оценка и диагноза на всеки, как аз го възприемам - меко казано психясал.
Знаете ли, че повечето теми тук по които е постигнат относителен консенсус в очите и ушите на други хора, не по-малко интелигентни от вас, звучат, като приказки на психясали мазохисти, които чрез регрес и клипаве в интернет оправдават налудничавите си вярвания.
И RUS моля те запази си "фактите от физиката" за самовнушенията. Не се притеснявай за мен. От самовнушения не ми излиза кемтрайл дим от ушите. За самовнушенията се погледни в огледалото и се загрижи за себе си. Прекаленото самовнушение за свободната енергия също може да ти окаже негативно влияние на психиката и здравето, както ти се изразяваш.
За обективността, вместо да даваш оценки на EDM electronics по-добре се запознай с всички факти, не само с твоите разбирания за физиката на въздушните кристали.