Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Сравнение между различни методи за разлагане на водата?
nenov:
Моята идея е да се ползва само кутията от акумулатор, а да си направя нови прочи от нераждъвейка :)
disela:
--- Цитат на: nenov в Септември 24, 2008, 02:00:03 pm ---Моята идея е да се ползва само кутията от акумулатор, а да си направя нови прочи от нераждъвейка :)
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: pier12 в Септември 16, 2008, 03:59:06 pm ---Погледни конструкцията на автомобилен оловен акумулатор. В разредено състояние плочите му са еднородни по състав, перфорирани са за по- голяма работна площ, в близост до тях има сепаратори отделящи и направляващи нагоре газовете образувани около плочи и има пространство и щуцер за отвеждането им. Също така нежеланите примеси в електролита падат на дъното, конструирано така, че да там попаднали да не причинят късо съединение. И какво остава в нашия случай- взима се изтощен акумулатор с шест серийно свързани клетки с отвори за доливане на електролит. Точи се електролита, промиват се клетките със сода каустик, после вода, после сода и пак вода. Следва пробиване на отвор за зареждане с вода, зареждане с вода и т.н...
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: disela в Септември 17, 2008, 01:17:09 pm ---казваш че обикновен акумулатор би бил перфектен електролизер, така ли да го разбирам ?
--- Край на цитат ---
--- Цитат на: pier12 в Септември 17, 2008, 01:29:32 pm ---Точно така! Плочите са от що годе чисто " гъбесто " олово, и в процеса на работа водата по никакъв начин няма да им повлияе.
--- Край на цитат ---
Това ти е новата идея или старата несъм разбрал
koce93:
http://forum.mazeto.net/index.php?topic=538.msg3546#msg3546
Плочите не са от чисто олово. Те представляват решетка от олово, като клетките на положителния полюс са запълнени с активна маса от оловен окис, а за отрицателния с поресто олово. Поради това положителните плочи са кафяви, а отрицателните-сиви.
Сепараторите не са да направляват газове, защото те са малко, а за изолация да не се допират.
koce93:
Извинявам се за цитата не можах, да го поставя.
pier12:
Koce 93...не съм добре с химията, но от спомените ми по електротехника помня, две важни неща :
1. Процеса на разреждане на акумулаторната батерия води до уеднаквяване състава на плочите, като при напълно разреден акку същите по състав са от " чисто гъбесто " олово, каквото и да значи това. При производството акку се произвежда с еднакви по състав оловни плочи, като промяната на състава им се осъществява при " трениране " на батерията в заводски условия. Понеже за мен е трудност снабдяването с незареждан акку, затова споделих идеята си за работа с разредена батерия.
2. Разбираш значението на чуждицата " сепаратор ", но в оловния автомобилен акку наред с това му приложение сепаратора е с " нагъната " конструкция, оформящ множестно вертикални канали, способстващи излизането от електролита на газовете получени в хода на работата, който ефект мисля, че е полезен в случай на добиване на Браун газ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия