Начало > Новини от света на технологиите
Връзката между свободната енергия и антигравитацията
teofilius:
Антигравитация и свободна енергия , алтернативна медицина - всички тези технологии ги има че и много повече. Временното неудобство е че са засекретени и се ползват най-вече от тайни правителствени и неправителствени организации на най-силните държави в света. Когато обикновени хора създадем такива тухнологии макар и не на-съвършенни и ги изкараме на светло пред целия свят, също и на пазара. Тогава и тези които за засекретени ще бъдат пуснати, защото това ще е начина да се конкурират с нас "по-обикновените" изобретатели и експериментатори. От друга страна , това означава революция в технологиите по целия свят, а моята и на други хора роля е единствено на катализатори за промяната. Вероятно на мнозина би изглеждало невероятно но факта че организации вече ползват антигравитационни и етерни енергийни технологии, означава че вече и отдавна се осъществяват полети в дълбокия космос , и най-малко в нашата галактика. Времето ще покаже че думите ми са истина , макар че не това е целта ми. Иначе и аз обичам хумора, но замърсяващите природата енергоизточници няма да бъдат прекратени със стачки а когато някой представи пред цялото общество действаща алтернатива. Както някой е казал: " Не проклиняй тъмнината а запали огън"!
smsi-h:
teofilius,
Знаеш ли колко си прав? Болшинството от хората няма да ти вярват, но тук давам линк, където съм превел един страхотен материал, за технологиите и пътуванията от Земята в нашата галактика, които се извършват с... ИСТИНСКА СТАРГЕЙТ ТЕХНОЛОГИЯ.
http://www.xnetbg.com/new/content/view/597/40/
Две статии в два файла, които се намират в дойлния край на страницата.
teofilius:
Защо така мислиш? Където има дим(приказки) има и огън(алтернативи). Може да е повече дима сега, докато става раздухването и разпалването но няма да е дълго времето и огъня ще е най-явен и най-много.
Другото - хич не вярвам че сме продукт на извънземен експеримент. Като цивилизация , директно сме създадени от Бог, но няма да се впускам в теология. Мисля също че като потенциал превъзхождаме другите цивилизации. Недостатъка ни е че не осъзнаваме с какво разполагаме, също и склонноста към саморазрушение. Въпреки всичко съм оптимист за бъдещето и всички избиращи истинската Светлина на Живота.
teofilius:
Ами аз също неискам да водя дебати свързани с превъзходство и прочее тъпотии. Просто не ми допада когато някои твърдят че сме продукт на извънземен експеримент , което първо че не е вярно и второ - ни принизява като цивилизация. Като че ли сме някакъв експериментален продукт , държан на тъмно и в изолация. Нещата са много по-различни. Но предпочитам да правя неща отколкото да бърборя, защото в многото си приказки , казваме и много глупости...
RUS:
smsi-h свършил си страхотна работа с превода! Комплименти и поздравления!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия