Алтернативни енергоизточници > Стефан Маринов

Физикът и изобретател Стефан Маринов набеден за болен от неграмотни журналисти

<< < (4/8) > >>

EDM electronics:
Доколкото разбрах, Ст. Маринов не е правил генератр на СЕ?
Така ли е?

Иван Димов:
   Аз до колкото знам, Стефан Маринов не е постигнал самозахранване, но в няколко експеримента е доказал с научни методи възможността за получаване на СЕ. Вижте в книгите му, където говори за нарушения в законите за запазването на енергията и импулса.

mi68:
Здравейте,
От материалите на С. Маринов разбрах следното, за скаларното напрежение (поле). Няма направление следователно е статична потенциална енергия. Разглежда се като две противоположни вълни с еднакви модули. Имаме взаимно компенсиране т.е 0 динамична съставка. За ел. ток имаме напрежение липсва ток (надлъжно направление), СЛЕДОВАТЕЛНО МОЩНОСТ = 0 И ЕНЕРГИЯ НУЛА. Има два изхода (по друга литература):
-)параметрично разбалансирване, действие и противодействие различно от 0, възниква силово надлъжно направление (посока), динамика, пример А
-)радиално (надлъжно) направление (посока), смяна на 90 градуса, (вертикално), радиална енергия, пример Б, магнит "Сибирския Коля"
-)комбинация от първите две

EDM electronics:

--- Цитат на: Иван Димов в Февруари 01, 2013, 09:14:16 pm ---   ........но в няколко експеримента е доказал с научни методи възможността за получаване на СЕ.

--- Край на цитат ---

А защо след като е доказал научно начина за получаване на СЕ, самият той не го е реализирал на практика?

mi68,
Вече го казах, но специално за теб пак ще повторя: Тук темата е защо неграмотните журналисти са набедили Ст. Маринов за болен?
Не знам дали забелязваш, но плеара ти е включен постоянно на Replay, на една и съща мелодия. Моля те най-учтиво, или да го изключиш, или да си настроиш скаларната вълна на честотата на темата.

tobo1:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 02, 2013, 11:52:27 am ---А защо след като е доказал научно начина за получаване на СЕ, самият той не го е реализирал на практика?

--- Край на цитат ---
Може би защото е паднал преждевременно отвисоко ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия