Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Котел на оксиводород или Браунов газ

<< < (9/10) > >>

valex:
Ctah ,
Ще споделиш ли в темата за Тренчев с какъв траф работиш? А тока измервал ли си?
Най-подходяща е помпа за парно. Безшумна е и е термоустойчива.

fadams:
Колеги дайте повече инфо за Тренчев моля.

N9301S:

http://mazeto.net/index.php?topic=7267.0

fadams:
N9301S благодаря. Гледам Радев е много напред с материала. Лошото при мен е, че през зимата напрежението пада до 165V и почти нищо не работи като хората затова използвам за захранване електрожен от пернишките "кофи" изкарах си 10V без да го размотавам. А дали няма да стане с ТХО от телевизор?

N9301S:
Да, ама Радев нещо млъкна.Това може да означава 2 неща според мен ;)
 Ако използваш електрожен за захранване ще ти трябва и собствена ел.централа!..Загубите там може да надхвърлят 70%.
 Това, което показваш на снимката можеш успешно да си го монтираш на дизеловия а-л.Всъщност вероятно вече си го правил. За горене ще ти трябва нещо много по сериозно.Примерно 10 пъти по толкова.
 Да се надяваме колегите,които работят по Тренчевата идея да светнат нещо по-конкретно,защото за сега е малко мъгла.
 Имам реализиран котел изцяло на ННО,но не ща  още да разказвам с подробности, тъй като за сега ефективността му е далеч от желаната. Сиреч рзходите за ток при стандартна електролиза са много големи
 Ако се повиши производството на газ и достигне до 250%, което май е химера- то тогава нещата биха били коренно различни.
 Явно ще трябва да се комбинира ННО с плазма (най- грубо казано).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия