Алтернативни енергоизточници > Други устройства на Tesla
Tesla Power Antena / radiant energy receiver
gotiniq7:
преди 30 минути направих следния експеримент,забих една 30 см тръба на около 20см в земята,полях малко вода със сол за по добра връзка,закачих волтметър другия извод на волтметъра с телефонна единична жица закачих за 1 улук,сандартно монтиран на навес ;) на височина 2 метра от земята,разположен хоризонтално(така както е монтиран) дължината е около 5 метра...и какво показа уреда 0,6 волта DC, 0,8 AC и 0,02А ток.На 2 метра и то улук от поцинкована ламарина!задържах амперметъра 30-40 минути като си мислех че е статичен заряд,и бързо ще се разреди но...показанията не помръднаха даже напротив,волтметъра от 0,58 волта закова на 0,6!
RUS:
сега в задачата се пита дали улука е виновен или жицата има участие... ;)
gotiniq7:
повече от ясно е че улука е на някакво(2 метра)разстояние от земята и се намира теоретично на 99998 метра от йоносферата.електрическото поле е минимално но все пак го има.ако са 200 метра?и ако не е улук с всичките му недостатъци,като малка площ,кофти форма и утечки към земя.а и кондензатор като се включи с прекъсвач ще е много по-добре,убеден съм в това
sheki:
с улука се получава друг ефект, това мисля аз .. допира му с други обекти обезмисля работата.
gotiniq7:
какъв друг?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия