Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Tesla Turbine
epwpixieq-1:
--- Цитат на: montanar в Март 18, 2020, 08:32:52 am ---epwpixieq-1 и на какво основание това ще се случи?
5 изречения ако може.
--- Край на цитат ---
вече ви посочих източник:
https://mazeto.net/index.php/topic,369.msg96211.html#msg96211
и при положение че не можете да осъзнавате идей които са представени с повече от "5 изречения", защо изобщо се занимавате с тази тема? Коментирайте по темите където идеите са ограничени до "5 изречения", и кой да знае може и това да е много, защо не 3 или даже 2 изречения.
Радико:
--- Цитат на: Радико в Март 18, 2020, 08:04:07 am ---epwpixieq-1
Върти ми се из главата един въпрос:
Калто знаем флуида навлиза в турбината със някаква определена скорост примерно 5 м/s. Какво се случва ако поради някакви обстоятелства в този момент периферната скорост на турбината е да речем 7 м/s.
По мое скромно мнение турбината ще работи в този момент в режим на помпа.
--- Край на цитат ---
По неизвестни причини въпроса ми остана без отговор.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Радико в Март 18, 2020, 08:04:07 am ---Калто знаем флуида навлиза в турбината със някаква определена скорост примерно 5 м/s. Какво се случва ако поради някакви обстоятелства в този момент периферната скорост на турбината е да речем 7 м/s.
По мое скромно мнение турбината ще работи в този момент в режим на помпа.
--- Край на цитат ---
Ще си позволя да разширя въпроса ви понеже той е интересен.
Вашия пример може да се обобщи при s1 скорост на флуида, с определено налягане p1 и s2 скорост по периферията на дисковете отново под определено, но вече създадено създадено от центробежната сила ( при определена периферна скорост ) налягане p2, и условието че за даден интервал от време t, наблюдаваме s1 < s2, какво би станало. (коригирайте ме ако виждате нещо неправилно в обобщението)
Както виждаме основните зависимости са p1 и p2 и деривативните са s1 и s2. Тост за да имаме ситуация където s1 < s2 трябва първо да се е минало през времеви момент когато p1 < p2. Периферното налягане на флуида p2 ще започне да "навлиза" обратно за да компенсира спада на налягането по входната линия p1. В зависимост за какво време е този дисбаланс ако е много бърз това ще се прояви като (обратни) флуидни шокове, проявени на база на бързите промени на налягането на входната линия ( междудругото точно тази динамика се вижда в един от клиповете на колегите ), но при положение че това се задържи за по-дълго време, периферната скорост s2 ще започне да намалява, поради нарастващия спад на периферното налягане p2, водещо до намаляването дължината на флуидите спирали, или дължината на пътя които флуида описва преминавайки през турбината (този път може да се представи като Архимедова спирална пружина която се натяга при по-висока скорост и намалява натягането при по-ниска). Тази динамика, според мен, води до намаляване и на скоростта на входящия флуид p1, които вие постулирате като начална ситуация.
Тоест това което описвате като картина, започване на работа като помпа, според разбирането ми, не може да се появи преди динамичната система да е минала последователно през стъпките които обрисувах. Така че не мисля че е правилно да се мисли, въпреки че на пръв поглед изглежда логично, че турбината ще започне да работи като помпа, точно поради споменатата зависимост на процесите.
Интересно ми е, на база на така обрисуваните зависимости, какво е вашето мнение.
Радико:
Хм
Не мислите, че е правилно да се мисли по въпроса или нама да работи като помпа или ще работи като помпа. За да ви спестя размишленията по това как и с помощта на какви преходни процеси това е станало то приемете че генератора които се върти от турбината се е превъзбудил и е минал в двигателен режим повишавайки оборотите на турбината. Или, че котела е загаснал и налягането и скоростта на флуида са се понижили. Без проблем можете да дадете еднозначен отговор.
montanar:
epwpixieq-1
Ае малко да поанализираме някой нестиковки.......
--- Цитат --- по много причини, ротационния момент е необходимо да е минимален и същевременно скоростта възможно практически най-голяма."
--- Край на цитат ---
питам се следното ..... как мамка му би станал тоя номер?!?! хем да имаме минимален ротационен момент хем голяма периферна скорост. Доколко ми е известно тая турбина не се върти в нищо а се върти в флуид който флуид взаимодейства с нея - и ще набере точно такава скорост каквато е тая на флуида - а въртящият момент е минимален именно защото турбината не би могла да е идеална а е доста НЕидеална - та дори принудително да опиташ да развъртиш турбината с външна сила самят флуид в нея вече става спирачка ;)
--- Цитат ---Експанзията (на флуида) се развива основно по спираловиден път, понеже на разширението навътре се противопоставя центробежната сила произлизаща от скоростта на завъртане и голямото съпротивление към радиално изтласкване. Трябва да се отбележи че съпротивлението на преминаването на флуида между дисковете е приблизително пропорционално на квадрата на относителната скорост,
--- Край на цитат ---
И тук е интересно ...... не ми е ясно едно нещо - кубаво ... парата се разширява в процеса по преминаване по спиралата а спиралата вътре между себеси сигурно не се влияе?!?! не мисля че не се влияе - а това не е ли загуба?!?!
Съвсем некрасиво става ако проанализираме процеса на разширение на парата при преминаване през спиралата - а именно - парата се разширява налягането спада и тралала отиде на майната си а за капак тя отива към центъра на диска иииии ......
(за тая цел конвенционалните лопаткови турбини с намаляването на плътността на парата лопатките стават все по-големи а не по-малки)
Виж - по-интересно би станало ако запуснеш цикълът на обрато - тоест да пълниш турбината от центъра към периферията - тогава би имало някаква логика.
А тука хептем ни върза с паяжини.....
--- Цитат --- можем да си представим, че този обратен вектор на силата, всъщност се проявява като противоположно налягане, на налягането на подавания флуид, и натрупва, с помощта на центробежната сила, като зона с повишаващо се налягане на флуида, с по-високо налягане към периферията, в кухината в която се въртят дисковете или камерата на турбината.
--- Край на цитат ---
Е да ама не! налягането на флуида като отива към центъра на спиралата спада а не се качва както много ти се иска! Аааа и друго - тоя обратен вектор де така го мечтаеш може да се появи единствено и само от адхезионното сцепление на газа към турбината щото точно тя снема енергията и нищо друго....
На долу опирайки с ена неверните си съждения рисуваш красива картинка де няма нищо обшо с реалността.
С две думи до тоя момент няма реализирана ТТ с КПД повече от едни 3% я имало я нямало - всичко останало са напъни с известен миризлив резултат.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия