Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Tesla Turbine
montanar:
Еpwpixieq-1 приеми че съм тъп и си задай въпросчето в прав текст щото както си ги заусуквал си е само едно словоблудство.
И да простичко обяснявам щото нещата се свеждат до простички взаимодействия в края на крайщата които имад вход и изход като данни. Обикновено 1+1 е 2 и ако щеш да изпишеш 300 страници труд по темата си е все тая ......
Пак апелирам към конкретика а не към излишно усложняване с цел заблуда.
И си държа на мнението за 5 изречения - щото не можеш да ми посочиш природен процес който не може да се опише с толкова изречения.
Не всички претендираме че сме толкова ерудирани за да можем да си подхвърляме едно и също до посиняване.
Пак казвам - в основата си ТТ е нищо повече от крайно неефективен процес та ако ще да го обрастеш с 10 тона писания ш го мръднеш незначително от тая му същност.
И удобно замълча по страната с прегряването - що ли - ами щото не разчиташ че повечето аудитория тук е достатъчно критична.
Разбери и ти и останалите адепти на темата че ако ще с перце да я гладиш тая турбина триенето си го има и то произвежда топлина (бразно казано взима я от флуида и я трупа) която топлина не е зависима от входната на флуида а може да стане достатъно висока за да извади системата от строя.
И още по-простичко както си обичам направо като 1+1
подаваме 1КВ взимаме в идеален случай 0.5КВ останалите остават на дисковете и така продължаваме - до кога ще продължи това?!
epwpixieq-1:
--- Цитат на: montanar в Март 17, 2020, 09:50:08 am ---И си държа на мнението за 5 изречения
--- Край на цитат ---
Аз също си държа на въпроса, кой е автора? Или може би ви е трудно да разберете и това. Когато разберете кой е автора, ще разберете че виждането ви за 5-те ви изречения е пълна глупост. Понеже човека (отново КОЙ е този човек) е изписал 120 страници обяснявайки само един процес, а в ТТ имаме динамично равновесие на съвкупност от физични процеси които постоянно влияят директно и деривативно един върху друг.
--- Цитат на: montanar в Март 17, 2020, 09:50:08 am ---Разбери и ти и останалите адепти на темата че ако ще с перце да я гладиш тая турбина триенето си го има и то произвежда топлина (бразно казано взима я от флуида и я трупа) която топлина не е зависима от входната на флуида а може да стане достатъно висока за да извади системата от строя.
И още по-простичко както си обичам направо като 1+1
подаваме 1КВ взимаме в идеален случай 0.5КВ останалите остават на дисковете и така продължаваме - до кога ще продължи това?!
--- Край на цитат ---
Точно това показва че не сте прочели нищо от написаното от мен. Точно понеже в ТТ топлината която се създава, като има точно такава динамика която нараства при нарастване натоварването на вала, тоест когато релативната скорост между флуида и дисковете нараства, допринася за движението а не пречи. Това съм го обяснявал надълго и нашироко в коментара преди, който вие отново не сте прочели. (Даже има един клип в който се демонстрира как нагряването на лагерите, при скоростно въртене на вала, удължава движението на ротора).ТТ е термодинамичен трансформатор, казвал съм го многократно в предишните коментари, и това не е мое изказване а на Тесла. Това че вие, без прочитане и викване в динамиката, мислите че можете да разбиете ( въпреки че имате заучено, насадено, мислене против това ) си е ваш проблем. Аз лично не бих могъл, без задълбочаване в определен проблем да го разбера, като ми трябваше месеци за да вникна в процесите които си влияят в ТТ и изчитане на достатъчно публикации и изследвания за да мога да си го обоснова. Ако не сте готов да отделите време да се задълбочите и разберете нещо защо изобщо се занимавате с това или озобщо пишете по тази тема?
В крайна сметка когато решите да пишете по някаква тема, вземете и се запознайте най-малко с това което е писно по нея, в противен случай, както в много други теми, само правите разтягане на локуми, които вече са насадени във съзнанието ви.
montanar:
Де прочел съм ти обясненията - само де изобщо не са верни а ни връзваш с паяжини :)
Опитвам се да утрирам за да излезе на яве несъстоятелността на локумите ти - ама не - ти се измъкваш като още повече ги обтягаш и изкарваш околните неграмотни.
Нема лошо на който му е четат засуканици и да си мисли че тука е толата вода .... :)
А практиката показва друго и то не е зарад някаква парадигма а по съвсем конкретни причини - но вие си вярвайте в световната конспирация и прочее глупости..... Коя фирма ще има шанса да предложи по-конкурентен продукт и няма да го предложи .... да може но в една друга реалност която показа колко е работоспособна (комунизма имам предвид)
Но каквото и да и говорим - ако не сведеш концепцията си до тия 5 изречения си остава една голяма дъвка и нищо повече.
Аааа и ко рече?!
--- Цитат ---Точно понеже в ТТ топлината която се създава, като има точно такава динамика която нараства при нарастване натоварването на вала, тоест когато релативната скорост между флуида и дисковете нараства, допринася за движението а не пречи.
--- Край на цитат ---
Само да питам .... - температурата на дисковете нараства - ко става плътноста на контактния флуид?! Спада и автоматично кое спада?! Отговарям! спада мощноста мили а нищо не се качва - има си едни закони де нема как да избягаш от тях.
Отделно си остава висящ въпроса до кога нараства топлината? ;) май до де турбината даде фира а? или ние ш е спираме да си почива.
Принципно се бяга от всякакво триене че е чиста загуба ние ш го обръщаме на обратно и ш го изкарваме че даже работа върши ...... еби му мамата .....
Радико:
Монтанаре да ти припомням ли най популярния израз на Данте. В случая мисля че е изключително уместен.
montanar:
Радико нема надежда ...... оставил съм я :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия