Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (20/145) > >>

trax:

--- Цитат на: kiliev в Октомври 13, 2008, 09:04:43 pm ---До trax:
Може ли да кажеш с какъв материал си ги закрепил...
--- Край на цитат ---
Изолирбанд

zxsec:

--- Цитат на: kiliev в Октомври 13, 2008, 09:04:43 pm ---Може ли да кажеш с какъв материал си ги закрепил ...

--- Край на цитат ---

... при мен фабричните са монтирани на метални пластини с отвори в краищата, през които се закрепват със "свински опашки" ... другите съм ги хванал с хартиено тиксо за тръбата  ;) ...

sheki:

--- Цитат на: zxsec в Октомври 13, 2008, 12:23:35 pm ---
--- Цитат на: altium в Октомври 13, 2008, 10:47:40 am ---Това е ценна информация,
би ли показал какво е разположението на фабричните и полюсите им?

--- Край на цитат ---

... по-горе бях написал страницата по инерция 4, но ставаше въпрос за това на страница 7. "Фабричното" подреждане, което установих чрез компас  на "фабричните" - показвам на картинката долу ..., то се различава от това на тази картинка при горивото, определено магнитите които се монтират на тръбата за горивото не се отблъскват а се привличат !

--- Край на цитат ---

ами ако се погледне малко логично на нещата разхлабването на връзките между молекулите може да става само когато са налични два полюса на магнит, и гого беше писал при неговата автотермия,че магнитите са разположени много близо един до друг така, че да се привличат, и въздуга минава направо между тях, така е подложен на много по - силно магнитно поле. Отделно вече го прекарва и през оловен катализатор.

zxsec:

--- Цитат на: sheki в Октомври 15, 2008, 12:49:21 am ---ами ако се погледне малко логично на нещата разхлабването на връзките между молекулите може да става само когато са налични два полюса на магнит, и гого беше писал при неговата автотермия,че магнитите са разположени много близо един до друг така, че да се привличат, и въздуга минава направо между тях, така е подложен на много по - силно магнитно поле. Отделно вече го прекарва и през оловен катализатор.

--- Край на цитат ---

... това добре, но ми е интересно защо на въздуха "фабрично" са сложени "обратно" - да се отблъскват като са с N към тръбата ...  ???

trax:
Sheki, прав си! И аз си мислех постоянно за написаното от Гого обаче защо ли се захванах по друг начин....
Това е следващото нещо, което ще пробвам - срещуположно от двете страни на горивопровода, така че да се привличат. Междо другото в ловно-рибарските магазини се продават оловни съчми и не са скъпи, така че ако постигна ефект може и някакъв катализатор да се пробвам да направя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия