Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (135/145) > >>

valex:
За да няма такива съмненея просто е трябвало да се  заложат и 1-2 контролни проби.

koko5:
Здравейте,

Нагласил съм си 4 магнитчета от мебели.

Подобни на тези, но от по големите(от едно време): http://markita.net/sites/default/files/imagecache/product_full/produkti/magnit_za_komarnik_byal_aks00242_1.jpg

Към магнитите има по една метална пластина на всеки полюс. Въпроса е да оставя или да махна пластините.
Магнитите ще наредя на тръбата на газовата уредба под колата по указаната схема.

Ето и нещо което досега не видях в темата: http://www.learnemc.com/tutorials/Shielding02/Shielding02_images/TextFig8-8.png
Нa фигура C e показан источник на магнитно поле, като на пътя на магнитните линии има алуминиева пластина, която кара полето да я заобикаля. По този начин бихме могли да насочим полето да минава с по голям интензитет през горивото.

п.п. Засега нямам махало, а и не мога да работя с такова, така че ще мина без определяне на +/-

koko5:
никой ли?

...а се избихте да пишете в темата за предварението...

caduceus:
Питай тези с големите рейтинги и празните приказки. Аз съм прост, вече с -8 и отивам към - 100 както прогнозирах успешно сутринта  ;D
Успех в откриването на топлата вода.

elektros:
Продължаваме с надменното подигравателно отношение....Значи наистина имаме заболяване...Дълбоко личностно разстройство с тежки психически увреждания, грандомански комплекси, подклаждани от затворен кръг "съмишленици",  силна загуба на връзка с действителността, причинена от деменциално изграждане на измислена реалност, причинена от класифицирана  дезинформация основно от  нета.....Съжалявам, може и да има неточности в диагнозата, все пак не съм специалист по патологична психология....
Тук е форум, който не е частен и се коментират основно теми, свързани с СЕ.   АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО е обиждане и обидни  квалификации от един участник към останалите. Личните постижения не могат да бъдат критерий за израстване в духовен аспект. Ясно е, че всички тук пишещи сме ентусиасти,  които опитват с възможните налични начини да открият нещо различно...  Ако някой има проблем с общуването, тук НЕ Е МЯСТО ЗА ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия