Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
plaschoka:
Здравейте колеги икономисти! И аз, като повечето от вас си сложих магнити ориентирани с S към горивото. Магнитите са монтирани на изпарената газ след изпарителя. Ефекта, който се получи е, че се размириса на не до изгоряла газ и се наложи да намаля подаването и като завих големия пластмасов болт на LOWATOто с 3 оборота. Сега пак си работи нормално, но ще видим какъв разход ще даде. До сега разхода ми е бил около 8-8,2 газ. Не мога да коментирам градско или извън градско, защото почти винаги зареждам до горе. Смятам по зареденото колко километри ще измина и пак до горе малко преди да свърши. Така в бутилката от няколко зареждания се натрупва остатък, който го виждам по стрелката, а и по количеството заредена газ, защото намалява. По този начин твърдя, че колата има този разход, защото я карам от 6 г. на газ и съм изминал около 130хил.км. Ако има някакъв ефект от магнитите ще го разбера много скоро време. Колата ми е TOYOTA Carina E 1,6 85kw-115кс 1994г. Вече е на 310хил.км. по километраж. Ще понатрупам малко километри, за да бъда по-точен и ще кажа какви са резултатите от магнитния инжепляктор. Толкова за сега - успех на всички!
plaschoka:
Всички ли са в отпуска? Определено магнитите имат някакво действие. Първите резултати са положителни. С 57,920 литра газ изминах 780км, което значи, че разхода ми е намалял с повече от 0,5/100. Доста колеги щяха да дават и те резултати, но от толкова време нищо. Скоро ще видим с другото зареждане какво ще постигна. Замислям се и за турбонатор, но това е друга тема.
vodoley71:
Колега,
много съм изненадан, че въобще имаш някакъв ефект, още по-малко положителен, защото си направил две основни грешки.Първо магнитите трябва да се монтират на течната фаза, и второ не и в двигателния отсек.
Ако питаш защо- прочети темата подробно !
Ефекта ти се дължи според мен на това че си намалил подаването на газ.Предполагам, че ти е паднала и мощността макар и неусетно.
Аз в момента съм с 11 магнита и върви засечка, но много малко карам колата и резултатите ми се бавят. С 6 магнита постигнах икономия от около 9-10 %
caduceus:
vodoley71
Поддържам на 100 %, на течната фаза е най-добре. Под колата пък има риск единствено да изръсиш оптимизатора някъде по пътя, ако скочиш в голяма дупка /и не е закрепен като хората/. Да ти го открадне някой мераклия, лягайки отдолу - едва ли. Ако пък са голи магнити, най-много да повлечеш някое желязо, стоманена тел или ламарина по пътя ;D Или да те позаболят краката от негативното странично поле при дълго каране, щото нямаш отражател
plaschoka:
Течната фаза минава по медна тръба. Нали това е проблем?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия