Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
EDM electronics
Гледай на фиг.1 от патента как са лопатките - завихрят надясно, от тясната страна към широката. Фиг. 4, от която може би се объркваш, е за отворен полуканал. Сложи всички лопатки в една равнина, колко да са си е твоя преценка, но мисля е добре - поне три. Аз ползвам за посребряване разтвори на HG - може с търкане, може с потапяне - първият е 20 лв, вторият - 30 /него понякога го нямат/. С първия не става най-добре, но е достатъчно и работя предимно с него. Не е необходим дебел слой. Шаубергер споменава тая комбинация като катализаторна /мед и отгоре галванично нанесено сребро/, защото излъчва т.нар. хладен енергиен поток в околната среда /демек + поле/. Вярно е - мерих го и установих, че не е много силно, но определено има такова. Един евреин - Цион Бадаш - прави в Израел подобни смешни турбонатори от посребрена медна мрежа /или направо сплав/ и ги продава по над 200 долара :o Споменават се едни големи цифри - от 10 до 40 % икономия, т.е. да си знаеш, че при тебе винаги ще е около 10 и ти е виновна колата че не е като на хората с 40-те % ;D
Мислех да му ставам по едно време дистрибутор, но ме е срам да обирам хората така. Канадският му дистрибутор си призна в интервю, че ефектът не е повече от 15% и е главно в намаляването на замърсяването от ауспуха /не, че това е малко/. Плюс това моите неща са доста по-яки и наистина има ефект, а и не обичам да ме лъжат в моята област разни новобранци. Погледни за информация тук:
http://www.z55555.com/
Френския сайт за турбонаторите съм го гледал, много зависи от точното устройство - а там който каквото си измисли - това слага, явно без разбиране на процеса. Простото завъртане на потока не дава резултат - огледай тия с резултатите и виж как са им насочени лопатките. Не вярвай на всичко каквото пише. Ш. е знаел какво прави и не е стрелял напосоки, чел съм всички достъпни материали - предимно негови, щото последователите бъркат. А, там имаше дори един с 20 % икономия от оргонитен завихрител, той има интересни канали, точно каквито трябва - стесняващи се и засукани навътре.
Поздрави, действай!
DJmorpheus:
Здравейте отново, днес направих и моя образец.
Подредбата на плочката (ако мога така да я нарека) е с N нагоре (ориентирате се по снимката), като магнитите съм ги тествал без компас тоест ориентираността им трябва да е "+" другите 3 са по схемата на caduceus.
Карам мерцедес, който по природа харчи доста 13,5-14 София и трудно пада под 10 извън градско, така че ефект над 10% ще доста явен.
Моля за съвет, да ги поставям така или да променям нещо.
flogger-23:
здравейте колеги,
Тъй като това ми е първия пост да предупредя, че съм консервативен традиционалист. Въпреки това съм наясно, че науката не дава обяснение на голяма част от явленията и процесите във вселената, а и аз, като всеки българин, мразя да си плащам данъците и искам да си карам колата "по инерция". Така, че се зачетох сериозно в някои от темите на форума и признавам, че има доста оригинални и интересни решения. Хубавото е, че водя пълна статистическа информация за разходите по колата (рено "Лагуна" 1,8/16в 1998 г.), а именно:зареждам винаги "до горе", предимно на една и съща колонка и имам данни за последните 2 години (35000км.), така, че ефекта от "подобренията трябва да се прояви еднозначно. За сега съм сложил 4 магнита (на дългата страна) на газта и 2 със севера към въздуха. Разхода се намали незначително за 500-600 км. (в рамките на 0,3-0,5 л), а динамиката и "твърдостта" на работа на двигателя няма как да измеря. Надявам се, че с времето ефекта ще се подобри. Следващия проект ще бъде йонизатор/озонатор с ТХО от ТВ на 12в. Там поне нещата се виждат и лесно могат да се измерят. Кадуцеус беше споменал нещо за издухване на пограничния слой и подобряване като цяло на аеродинамиката-има ли напредък и дали идеята му се базира на двойните вихри? Признавам, че се поувлякох като за първи път.
Успех на всички експериментатори.
caduceus:
Здравей, колега!
Добре дошъл във форума. Относно инжектирането на въздух във задната част на колата /т.нар. въздушен джоб/ - трябва да открия друга тема, за да не разводняваме тая. Имам резултати на един Ситроен Ксара Пикасо /бивша моя служебна кола/, от порядъка на 8-10 %, ще поровя из компа за снимки и ще дам повече данни - щом има интерес... В момента нямам такива инжекторни завихрители на колата - едни катаджии ме гледаха много интересно веднъж, ама се отървах ;D Има вариант да се направи като спойлер, но нямам време и м-ли.
За магнитите - не са ти много добри резултатите, сменяй подредбата
Поздрави
flogger-23:
благодаря за отговора,
Ще чакам нещо и за аеродинамичните подобрения. Аз си го представях като принудително турболизиране на потока още в предната част на колата, защото сумарната енергия за поддържане на два мощни вихъра е по-голяма от тази на множество малки. Казвам го от опит-спътната вихрова следа след голям самолет може да се усети силно на километри разстояние след него, а при по-голяма влажност се наблюдават и двата вихъра (срещуположно въртящи) отвън-на вътре. Идеята е да заменим триенето при плъзгане с това при търкаляне с възможно най-малък допълнителен разход. Похвата се използва от колоездачите при дълги преходи - плътно в спътната следа на водача. Ефекта на магнитите сакаш се засилва. Компа на колата отчита по-малки значения на моментния и средния разход при същите маршрути и натоварване на колата, а той отчита (обективно) повече фактори от задкормилното устройство, така че се надявам, ако газаджиите не "надуват" литража и общия разход да намалее. То не, че сега е много голям (около 7/100 газ извънградско при 90-100 км/ч), но нали в този форум сме максималисти и идеалисти- а мечо Пух казва "Колкото повече-толкова повече". Ако някой е пробвал да обвие газовата бетилка с няколко слоя пореста хартия и ал. фолио - да сподели резултатите и каква ли ще бъде ролята на медната тръба до редуктора - проводник или излъчвател в пространството??
Успех на всички ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия