Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
gost:
Колеги здравейте !
Няма какво да се сърдя , просто смятам , че сме във форума , за да обменяме опит и да си помагаме . Със опитите и резултатите , без значение дали са успешни или не , мисля , че поне малко сме полезни един на друг .
Днес направих малко експерименти , както колата си беше в гаража , може и да не са миродавни , но все са нещо .
Магнитите бяха 4 бр на горивото и 3 бр на въздуха по схемата на Кадуцеус
1 . Обърнах магнитите отново на ръб по обратната схема ( по съвета на Кадуцеус ) , резултата остана същия , както преди да ги обърна .
2 . 1. Сложих 3 бр магнити с полюс ( първо със север , после с юг )
2 . 2 . На горивото сложих 4 бр ( със север , после юг )
2 . 3 . Сложих на привличане на горивото 8 бр магнити и 4 бр с полюс на въздуха
Резултат от от т. 2 :
- Лошата работа на двигателя намаля ( което се наблюдаваше при магнити на ръб )
- Оборотите са леко по –ниски , но клонят към нормалните
- Запушвам тръбата за въздуха с около 40 % и оборотите малко се повишават
Когато има магнити на течната фаза на газта имам чувството , че работата на двигателя се влошава , значи по този начин се засилва ефекта от тях .
П . П . Кадуцеус , пожелавам ти да си намериш добре платена работа с повече свободно време , за да обръщаш повече внимание и на магнитите .
П . П . 20 – 30 % икономия биха били чудесен резултат за моята кола ;)
Успех на Всички !
caduceus:
Мерси!
Да поясня нещо - може да не си обърнал всичките четири ръбово сложени магнита наобратно, може да са само един -два - и пак няма да ти работи свястно мотора с тия обратни минус полета. Така че без радиестезично измерване на енергийните полюси няма как да знаеш коя точно от двете възможни малка ръбова страна е плюс и коя - минус. Дори да си уцелил три плюсови и само една минус, работата пак няма да е като хората :) Правилното разположение на магнитите не е само по южен и северен полюс ;) После идват подробностите като екраниране на негативната съставка в околното пространство и т.н. Само отбелязвам, че факторите са много. Ако ползваш само чисто магнитен плюсов полюс към горивото или въздуха, е по-просто, но доста по-слабо като ефект. Аз като максималист, гледам да хвана всичко и затова бера ядове ;D
Поздрави
gost:
Да и аз съм малко максималист и често се оплитам в разни разсъждения ;D , както писах и на 20 - 30 % ще бъда доволен , особено като зная , че съм постигнал успех .
Значи както и да въртя магнитите трудно ще има положителен резултат ...
Живот и здраве лятото сигурно ще продължа с тестовете и ако има нещо ще пиша .
Надявам се поне ти да откриеш плацебото и да драснеш някой ред след това .
Успех на всеки , който действа по въпроса !
tokist502:
Здравейте на всички !
Искам да попитам конкретно caduceus, как определяш по радиестезичен път енергиините полюси на магнитите ?
caduceus:
Здрасти!
Засега, докато правя уредчето за механична радиестезия, ползвам няколко начина:
- Пипане с пръст /най-добре показалеца/ на лявата ръка полюса или страната на магнита, с дясната след две-три секунди като те напълни вълната, махалото ти показва позитивна или негативна реакция. Предимства - бързо и сигурно определяне, недостатъци - тъпчеш се бързо с негативно лъчение от съответния полюс :(
- Докосване на магнита със сравнително слабо проводяща оргона материя /клечка за зъби, за чистене на уши с памук, картонче и др./- другото е по първия начин. Така не смогва да те насити с кофти вълни минусът. При силни магнити е доста важно да не пипаш дълго дето не е добре :)
- Може и насищане на вещество - най-добре вода, че е лесно. Слагаш за няколко секунди чашка на полюса и после мериш заряда на водата с топнат пръст на лявата ръка вътре. Не успява да се зареди силно от единичен магнит, но се вижда какъв е енергийният поляритет. Най-щадящ оганизма начин, но за който е с достатъчно нерви да се тутка.
Има и други методи, но аз ползвам тия че е просто. Работя предимно с махало, но също и с Г-рамки със усилващи бобини на върха. Реакцията е много силна и еднозначна, само че след десетина минути работа трябва да се почине и почисти полето от натрупаните негативни вълни - почва да се бърка, да болят стави и разни кофти усещания ;D
Като се състави системата се тества с преминаваща през нея вода за степен на насищане и поляритет. Това е в общи линии, има и едни други малки тайни на фирмата за усилване на заряда, ама тях засега няма да ги казвам че се тестват - а и е за нова тема която ще пусна по-късно. Свързано е и с Тесла трансфоматора и неелектрическото му функциониране ;)
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия