Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
administrator:
--- Цитат на: master admin в Януари 11, 2010, 05:20:42 pm ---
--- Цитат на: gost в Януари 11, 2010, 05:00:41 pm --- Master admin , ти как реши този проблем и продължаваш ли да караш с магнити , ако имаш добри резултати , моля , дай твоята схема или някакъв съвет . Мерси !
До сега разхода беше еднакъв до - 0,5 л , сравнено с без магнити . Моите магнити са на ръб , както писах в първия пост ( гориво - по посока на потока - - 1 дясно юг , 2 дясно север , 3 дясно юг и 4 дясно север ; на въздуха обратно ; полюсите определих с магнит върху картон във вода , като юг на магнита сочи геогр . север и с 1 смешен компас потвърдих това ) .
--- Край на цитат ---
Просто ги обърнах. При мен са на отблъскване, и на въздуха и на газта. Но не си спомням точно как бяха и какво бях обърнал. Но щом ги сложих правилно оборотите се вдигнаха.
--- Край на цитат ---
При мен са ориентирани по тази схема http://forum.mazeto.net/index.php?topic=351.msg2623#msg2623
Наредени шахматно, така че полетата да се припокриват. Газта се намагнитва два пъти - веднъж на маркуча и веднъж непосредствено преди да се впръска в карбуратора.
Вътре, където двете тръбички впръскват газта в карбуратора за тръбите залепих по два магнита. Така че външното им поле йонизира въздуха, а вътрешното (между двата) йонизира газта. С един куршум - два заека.
Странното е, че когато бях объркал - N-N на горивото и S-S на въздуха двигателя работеше все едно карам с бензин А86 - ниски обороти, неравномерно, загуби мощност.
В момента не мога да кажа точно колко е икономията, защото не съм засичал, но при смяна на гарнитурата на главата майстора се учуди, че двигателя отвътре е идеално чист, без нагари по клапани и прочие. Турбонатора ми даде около 1/100 икономия. Нормално харчи 13/100 газ на дълъг път (250 км) без климатик. На връщане по същия път с инсталиран турбонатор и ВКЛЮЧЕН КЛИМАТИК ми даде 12.6/100
Шахматно наредени магнити на маркучите на газта
Магнити на тръбичките на газта, които влизат в карбуратора. Те са месингови, а планката - от алуминий
Магнити на въздухопровода (пластмасов)
Турбонатор за завихряне на въздуха
gost:
Колега мерси за бързия отговор и труда !
Значи на горивото с юг , а на въздух със север . Добре си го измислил според твоята кола .
С и без магнити , извънградско жигулито харчи 10 / 100 км . Пробвал съм шахматно с юг към горивото , но нямаше особен ефект . Най - силен е на ръб , обаче работата на двг - то се влOшава .
Може да пробвам и твоята схема , все пак си карборатор, пък и нищо няма да загубя :) . Моите магнити са по - силни , та и от там може да идва проблема .
Ако ги наредя шахматно , дали ще трябва да изолирам оргона в тръбите , тук колегата Кадуцеус ако помогне ще бъда благодарен .
Айде успех с икономията !
caduceus:
Колега gost,
Всичко си е изписано вече в темата, просто чети и експериментирай ако решиш по моята схема. Нямам опит в шахматното разположение и не мога да го коментирам. Работата на ДВГ-то ти се влУшава вероятно поради грешно разположен негативен енергиен полюс - обърни магнита с другата тясна страна към маркуча. Как ще натрупаш оргон в тръбата като имаш негативно поле което го разкарва? В този случай няма нужда да правиш орак със слоеве, постановката ти е грешна и само ще се неутрализират полетата. Имаш нужда от повече четене и тогава пробвай пак - вече с правилната теория. Ако не, е само губене на време, все пак желая успех!
Поздрави
ПП.
master admin е написал че разходът му на газ е 13 л/100 км, а не 13 л.за 250 км. - объркал си се че му е 5/100 газ ;D Това показва още един път че не четеш внимателно
gost:
Кадуцеус , мерси за отговора , макар че малко те издразних с елементарните си въпроси .
Прочетох всички 27 страници от темата 2 пъти , още през октомври месец . Направих няколко опита с различни схеми , но резултата беше лош . Ето защо реших да ви попитам във форума . Честно казано резултати от сорта - сложих магнити, изминах 5 км и оп чудо , 50 % икономия ми се струват най – малкото преувелчени .
Кадуцеус , ти направи доста опити с категоричен резултат и се отнасяш доста сериозно към темата , затова искам да ти благодаря , както и на другите колеги като Мастер Админ , които се отнасяте сериозно към темата .
Не си мислете , че едва ли не чакам на готово някой да реши моите проблеми , ако кажете ще изтрия питанките си .
П . П . предния пост го написах малко набързо и сега ще го редактирам .
П . П . 2 – повече няма да досаждам с маловажни въпроси , ще пиша само ако реша проблема .
Айде поздрави на всички !
caduceus:
Извинявай, колега gost - може би аз бях малко рязък и не знам защо си мислех че като приказвам за негативни полюси и т.н. на всички ще е ясно :) Сори, просто отидох май доста напред в материята и си създадох терминология която е смес от Райхенбах, Райх, Велц и разни други, та без да искам по инерция си мислех че всички са на моя акъл - който може да не е правилен де ;D Мъча се тука сега с едни гадни полета дето ми карат мотора да ръмжи и ми променят консумацията с по 1-2 литра/100 разлика, мангизите взеха да свършват и пак ще ходя на работа, жената мрънка и т.н. все благини от тоя род, та май си го изкарах на тебе ;D ;D Още един път сори! Като стабилизирам нещата ще поясня по-подробно схемата и защо аджеба работи според мен. Резултатите ми до момента се движат от 20 до 40% икономия, зависи от прекалено много фактори - ама ще ги оправим. Просто си трябва време и тестове
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия