Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
svetlio:
--- Цитат на: caduceus в Януари 13, 2009, 09:39:18 am ---Момчета, няма смисъл да спорите - щом е имало ефект с това разположение на магнитите при Радко, нека помислим от какво е. Плацебо ефектът не е стабилен като възпроизвеждане по простата причина че едната участваща страна може да е безобидно хапче например /т.е. няма променлив параметър/, но другата е човек - вероятно ще се съгласите, че хората са много различни като енергетика и възприемане на сугестивни психологически въздействия, включително и автосугестивни. Просто казано - при бай Пешо витамин С има ефект на свалящо кръвното лекарство щото така му е казано че трябва да е, а при бай Гошо - няма. Щото бай Гошо не вярва на такива глупости като химията и си пие ракийка за лекуване от всичко :) Така че - повторяемост на плацебо ефекта няма в този най-краен пример... А сега - как е възможно това дето се е случило на Радко? Едно неангажиращо мнение от мен...
Най-общо казано, при добре създадена мисъл-форма и намерение се образува енергиен двойник на това което си възнамерил - при Радко намерението да сложи магнитите правилно може да е индуцирало енергийна матрица на магнити там дето трябва. Знам ли го какъв човек е като енергетика, почти една трета от хората са с доста големи способности които се изявяват когато не ги очакваш... И опа - ей ти ефект от нещо дето уж го няма :) Преди да се хванете за главата и да ми теглите една, нека ви кажа че моделирането на енергийни матрици чрез създаване на мисълформа е древна технология, използва се и в момента от някои хора, има си особености, методи на формиране и т.н. подробности. Един пак прост пример за онагледяване - чували сте за пирамидите и фокусирането на енергията там, както и че доста народ си прави пирамиди за зареждане на вода, медитация и т.н. Е, за който е наясно това не е необходимо - може да се изгради енергийна матрица на пирамида или какъвто си ще подобен концентратор и той да се ползва със същия успех, а предимствата са че е невидим, можеш да си го направиш колкото голям си искаш и т.н. А сега кажете - възможно ли е на Радко магнитите да не са дето трябва и пак да му дава икономия моторът... Такива случаи между другото - колкото искате, макар и в други области на науката - има в медицината, в химията и т.н. Така че не спорете, всички сте прави. Айде успехи на всички, голям кеф ми е да чета тоя форум :)
--- Край на цитат ---
Пич, цял ден се мъча да моделирам едни сто милиона евро, ама още нямам резултат. Удари едно рамо ако можеш :D
caduceus:
Ами явно не действаш както трябва, пич... Изчисти си енергийните канали, обедини чакрите, качи горе кундалини, праскай повече медитация и шансът да се научиш да предизвикваш събития нараства :)
А може пък много да ги искаш тия 100 млн и затова да не ти се дават, кой знае какви бели ще направиш с тях - представи си сега че ги имаш вече, ама си и платил цената де - обикновено тука се забравя че има цена - и пак не си на кеф, щото монополите и изнудвачи от всякакъв вид те ядосват и стресират /да не забравяме в какъв антимонополен форум сме :) / Не е добре, а? Абе - не ти трябват, я си направи нещо вълнуващо като генератор на свободна енергия в мазето - това е друга работа ;) Аз така правя, пък и гледам хората тука също, то си е интересно занимание
Сори за офтопа, админи - надявам се да се реванширам в скоро време с нещо практическо, малко търпение
svetlio:
--- Цитат на: caduceus в Януари 15, 2009, 09:19:14 am ---Ами явно не действаш както трябва, пич... Изчисти си енергийните канали, обедини чакрите, качи горе кундалини, праскай повече медитация и шансът да се научиш да предизвикваш събития нараства :)
А може пък много да ги искаш тия 100 млн и затова да не ти се дават, кой знае какви бели ще направиш с тях - представи си сега че ги имаш вече, ама си и платил цената де - обикновено тука се забравя че има цена - и пак не си на кеф, щото монополите и изнудвачи от всякакъв вид те ядосват и стресират /да не забравяме в какъв антимонополен форум сме :) / Не е добре, а? Абе - не ти трябват, я си направи нещо вълнуващо като генератор на свободна енергия в мазето - това е друга работа ;) Аз така правя, пък и гледам хората тука също, то си е интересно занимание
Сори за офтопа, админи - надявам се да се реванширам в скоро време с нещо практическо, малко търпение
--- Край на цитат ---
Аз също работя върху нещо. Все още нямам положителни резултати, затова и не съм го обявил. Може би трябва да го сложа в някоя пирамида и да се помоля на феята на зъбките, за да проработи. А ти как го правиш тоя генератор? Матрица ли му моделираш ;D? Ако си направил нещо имаш моите уважения. Ще се радвам да го видим. Иначе си прав, че хората тук работят върху нещо полезно. Не си говорят сами ;). А прирамидите, матриците, чакрите и енергийните (к)анали май не помагат много на темата която дискутираме. Особенно когато са описани в километрични офтопици.
А сега по темата. Вчера сложих четири магнита от неодим на горивото и шест на въздуха. На горивото са монтирани с южния полюс към маркуча, а на въздуха със северния. При мен ефекта беше влошаване работата на двигателя. Автомобила е Golf 3 GTI 2,0. При мен е малко сложно да се определи причината за негативния ефект. Възможно е ламда сондата да се побърква от променените стойности на кислорода. Друга възможност е магнитите на въздуха да оказват някакво влияние на дебитомера(MAF сензора). Утре ще поекспериментирам малко с подредбата. Ако има промяна ще ви информирам.
trax:
--- Цитат на: svetlio в Януари 16, 2009, 01:42:36 am ---...При мен ефекта беше влошаване работата на двигателя. Автомобила е Golf 3 GTI 2,0. При мен е малко сложно да се определи причината за негативния ефект...
--- Край на цитат ---
Не си писал в какво по-точно се изразява влошаването.
Не съм сигурен дали имаш стъпково моторче за регулиране на оборотите на празен ход, както и не знам къде точно са ти монтирани магнитите, но погледни да не би "горивоспестяващите магнити" да влияят на моторчето и от там да стават проблемите. Успех!
svetlio:
--- Цитат на: trax в Януари 16, 2009, 08:53:46 am ---
--- Цитат на: svetlio в Януари 16, 2009, 01:42:36 am ---...При мен ефекта беше влошаване работата на двигателя. Автомобила е Golf 3 GTI 2,0. При мен е малко сложно да се определи причината за негативния ефект...
--- Край на цитат ---
Не си писал в какво по-точно се изразява влошаването.
Не съм сигурен дали имаш стъпково моторче за регулиране на оборотите на празен ход, както и не знам къде точно са ти монтирани магнитите, но погледни да не би "горивоспестяващите магнити" да влияят на моторчето и от там да стават проблемите. Успех!
--- Край на цитат ---
Да, имам стъпков мотор. Стъпковото моторче и TPS-а са ми заедно с дросел клапата, събрани трите в един модул. Какво ли не пробвах днес, но при мен двигателя глъхне и губи мощност. Надявам се на добри резултати при вас.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия