Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Други нагревателни устройства
Анодно отопление
oneman:
пламгаз, срещал съм при описанието на електролити за HHO клетки, че не препоръчват
използването на сода бикарбоната заради образуването на опасния въглероден окис (СО).
Може ли да коментираш?
GTV:
Колегата Пламгаз беше предупреден че се отделя Браунгаз, още докато правеше първи стъпки в Анодното отопление.. Явно е забравил за това предупреждение, защото не виждам как отвежда Браун газа от Парогенератора. Иска или не иска в парогенератора се осъществява разпад на водата и се натрупва оксиводород или там както се нарича. Т.Е. заредили сте си бомби. Мисля че колегата ЕММ вече го изпита на гърба си. Май идва сезона на Курбаните.
П.П. Доктор Тренчев елегантно е решил проблема, като изгаря Браун газа и добива допълнително енергия. Дали тази енергия е свободна, бъдещето ще покаже.
donhuann:
Някой отоплява ли се с аноден нагревател? Имам следния проблем: Износва се шпилката към която е подадена фазата, за 20 дена работа без прекъсване почти цятата изчезна :o беше от неръждавейка 6мм. Дайте акъл как да реша проблема :-[
teofilius:
Фазата трябва да е от неръждавейка 316L или по-добра от следващите типове неръждавейка. По ниските числа корозират и се разпадат постепенно.
leon:
Здравейте колеги, купих си стаен термостат ТА3 но няма схема за свързване, някой ако може да помогне.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия