Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Още за схемите на Маер
juliang:
Димов (и Майсторе)... мисля че много добре ви е известно, че ако "нещото" се даде на широката публика в достатъчно ясен за мултиплициране вид, то убийството на приносителя става безпредметно. Така че начина на действие трябва да ви е ясен - ако усетите че сте "хванали дявола за опашката", единствения начин да се спасите е да разпространите колкото се може по-бързо и колкото се може на повече места това, което сте открили.
А и реално тия измислици за убити изобретатели ми идват малко в повече. Идея си нямате колко хора умират ежедневно. Изобретателите не са имунизирани от това, и при условие че някои (дори от тук пишещите) "работят" десетилетия по нещо, статистически е неизбежно някои да се спочинат по време на работата върху изделието.
Умрял човека след като изпил сок в заведение ... това е толкова смешно че чак не е истина. Ако вие сте "мъжете в черно" дали няма да инсценирате пожар в лабораторията, с който да премахнете хем изобретателя, хем трудовете му? Или просто да "изчезнете" човека така че никога никой повече да не чуе нищо от него? За к'ъв чеп ще го тровите в заведение, пред много хора, при вероятност някой да свие чашата от сока и да направи изследване, или чашата да попадне по погрешка при друг клиент който да я изпие ...
Не мислите ли, че хора които се занимават един вид професионално с премахване на учени, ще знаят как да направят това нещо и няма да се занимават с такива аматьорски изпълнения? Много по-чисто е пред дома на изобретателя да спрат 2 черни вана (или мерцедеси - "кубчета") без номера, да излезнат едни хора в шлифери, да го натоварят като агне и човека да изчезне тотално, завинаги и безвъзвратно.
Представяте ли си колко кретенско и подозрително звучи някой да изпие сок от боровинки и да умре? Дори и аз, дет не съм в тоя бранш не бих си позволил такава необмислена постъпка...
Dedo pop:
През дедовия ми е как се пише. Важното е че сте ме разбрали и веднага нададохте вой до небесата.
Да ви дам пример Кудуцей- магнитите му давали 20-30-40% икономия и още е жив нали? Та питам аз кой лъже-Куцудей или привържениците на конспирацията.
Иване,граматиката може да я науча ,ама твоя магнитен двигател никога няма да тръгне. Бъди сигурен че тия опасности тебе няма да те сполетят...Сигурно има защо.
Михаил Кузмов:
От параноята господа, се печелят пари! За коя да е медия, малката лоша новина е приоритет пред голямата добра новина! За това им е удобно, да скалъпяват нещата така че да бъдат четими, гледани, загадъчни и т.н.! Например, тиража на вестника може да бъде увеличен, тв. аудиторията шашната от ужасяващи кадри! Аз трябва да бъда убит, защото си имам личен соларен парк, и не се нуждая от услугите на енергото! Защото видите ли, и други ще ме последват! Пълна глупост на болен мозък!
Ами защо притежателите на телефоните с жици, не са изтрепали изобретателите на телефоните без жици? Ами защото са преминали на новата технология, и пак са си монополисти!
Проумейте го, когато си богат можеш да развиеш технологията на изобретателя, защо да го убиваш? Защо да скриваш прогреса? Рано или късно някой ще те изпревари, за това по добре бързай!
Бог да ви благослови да направите изобретение, и ще се уверите в горе написаното!
Радико:
Лошо, много лошо! Ето и тук нещата се повтарят пак и очевидно някой от форума е постигнал успех и го е споделил с още няколко човека, не се знае кои точно, и сега ни играят номер гадните монополисти. Искат да организираме сбирката на 16ти за да се съберем повече хора на едно място, та по-лесно да ни очистят и после ще обвинят ислямистите.
Шегата настрана, а сега по същество:
Прочетох една статия тези дни, но за нещастие не мога да я открия отново за да я цитирам, и поради тази причина само ще я преразкажа бегло:
Значи ставаше дума за някакви учени, които с помощта на генно инженерство са принудили вирус да започне да разлага водата на водород и кислород. Са, дали наистина са някакви макровируси, които имат някакъв метаболизъм, или е грешка на преводача и това са бактерии, не е от значение. Въпроса е, че животинката използва слънчева светлина за целта, както и да е, най-важното, поне за нас е, проблемът на който са се натъкнали учените, а той е в това, че водата се разлага на кислородна молекула, водородни ядра и свободни електрони.
Кофти тръпка е, че кой знае защо, после водородните ядра отказват да се слеят веднага с електроните, за да се получат водородни атоми и съответно молекули. За целта учените смятат да създадат още един генно модифициран организъм, който да върши тази работа. Всичко това разбира се, нас не ни засяга кой знае колко, но обяснява доста от проблемите при експериментите с Браунгаз, който очевидно не е смес от водород и кислород, което обяснява защо пламъка на браунгаза е силно окислителен и не става за заваряване. Аз предполагах, че водорода се йонизира след получаването и се губи някъде от това, но не, той си е такъв по рождение. Браунгазът е смес от кислород и свободни протони с ниска енергия. Знам че голяма част от феновете на ННО ще откажат да повярват и въобще няма да се опитат да разберат за какво иде реч, но може пък на някой реално мислещ да му светне как точно да превърне този "проблем" в "качество" - за този човек пиша, а не за тия които ще гракнат по-надолу.
Dedo pop:
Още една доза словесен тюрлю-гювеч. Дерзайте!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия