Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Още за схемите на Маер
kelt:
Попаднах на един pdf файл за устройството на разработките на Станли Маер, не съм срещнал из форума подобен файл но ако го има извенете. Казва се independent.pdf в него
има малко по-подробно показване на устройството на електрическата част на и устройството на самата клетка. Дават се разграничено частите на генератора (черната кутия с която се захранва клетката). Това което разбрах е че схемата на стр.24 е захранващ блок и е дадена като платка (карта) на стр.32 и къде се намира в кутията на стр.30. А схемата от стр.25 честотният генератор (мисля) е даден на стр.31 и в кутията на стр.32. И има дадени връзките между отделните блокове с букви. А от устройството на клетка се разбира че вътрешните тръби са (стомана Т304) са свързани за плоча от неръждаема стомана и между външната и вътришната тръба няма гуми както го дават d14. Надявам се тази информация да е полезна и ако някой желае да пробваме да направим по качествена репликация на схемата на Стенли Маер като разчистим неяснотите по схематаПопаднах на един pdf файл за устройството на разработките на Станли Маер, не съм срещнал из форума подобен файл но ако го има извенете. Казва се independent.pdf в него
има малко по-подробно показване на устройството на електрическата част на и устройството на самата клетка. Дават се разграничено частите на генератора (черната кутия с която се захранва клетката). Това което разбрах е че схемата на стр.24 е захранващ блок и е дадена като платка (карта) на стр.32 и къде се намира в кутията на стр.30. А схемата от стр.25 честотният генератор (мисля) е даден на стр.31 и в кутията на стр.32. И има дадени връзките между отделните блокове с букви. А от устройството на клетка се разбира че вътрешните тръби са (стомана Т304) са свързани за плоча от неръждаема стомана и между външната и вътришната тръба няма гуми както го дават d14. Надявам се тази информация да е полезна и ако някой желае да пробваме да направим по качествена репликация на схемата на Стенли Маер като разчистим неяснотите по схемата това е адреса на файла http://www.aquapulser.com/docs/independent.pdf
giunal:
Здравейте експериментатори.Отдавна чета темите във форума и доста неща научих от вас.За което благодаря.Ето и нещо с което мога да бъда полезен. Става въпрос за подробно описание на разработката на Стенли Майер.Ако го има някъде из форума извинявам се но не съм го видял.
Maistora52:
Тук https://www.vbox7.com/play:03ce26a0ea има кратко клипче в което се споменават двама от ликвидираните Изобретатели на ННО.
Специално относно Стенли Майер - споменава се, че е отровен в едно заведение със сок от боровинки. през м.Май 1998г.
Явно е бил дебнат и ...
А колко още са сполетени от неговата участ, като Ланкиеца, като Стефан Маринов, Трой Рийд и др.... нямат вече брой!
Мисля си дори, че и на Джон Бедини са му скроили подобен номер, защото явно е имал какво още да покаже...
Dedo pop:
Стига с тия конспираций. Измисли нещо по умно.
Иван Димов:
Дедо Попе, конспирациИ се пише накрая с "и", а не с "й". Научете първо граматиката, а после ни кажете кое е достатъчно умно и кое не е.
А Майсторът е прав да ни обръща внимание за опасностите, защото нещо подобно може и на нас да ни се случи. Още повече, че вече и в нашия форум има хора, които имат или са на път да направят такива изобретения. И винаги съм се чудел защо умни изобретатели постъпват толкова наивно като вярват в добронамереността на разни инвеститори. Човек може да има вяра само на хора, с които живее и работи заедно и имат общи проблеми за решаване. За жалост светът се управлява от хората с парите, а не от хората с морал. И полезността на даден продукт се определя по неговата цена в пари. Явно по тази логика изобретателите не са достатъчно ценни щом твърде малко се инвестира в техния труд, а като направят нещо значимо ги крадат и убиват. Излиза че направеното изобретение е по-ценено от самия изобретател, но такава е сатанинската логика на алчните инвеститори.
Затова е по-добре жив параноик, отколкото убит изобретател.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия