Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Други нагревателни устройства

Резонансен електрически отоплител на Питър Дейви

<< < (16/25) > >>

Петър:

--- Цитат ---Руски отоплител, дължина 400мм и дебелина един цол. Захранване 220в 3кВт. Отопляема площ 100кв.м., военна разработка. Захранването се подава на метална пръчка / сплаф/, вероятно тя трепти с резонансна честота и загрява водата. Монтирано е в Добрич и аз лично го наблюдавах в студените дни, отоплява перфекно.
--- Край на цитат ---

За контакти:

ilyoan todorov <tzvetanel@abv.bg>
телефон за връзка : 0888585058 Ильоан Тодоров

илко илиев:
а някой знае ли какви му са нагревателите вътре в него

shemet:

--- Цитат на: илко илиев в Октомври 25, 2008, 07:51:11 pm ---аз съм опитвал съ камбанки 10.л.вода на 12.гр. до 60.гр. с 1,5.амп. за 13.мин. се стопля но няма резонанс и когато се стопли се покачва и малко и ампеража,тоест тръгва на 1,2 и се дига до 1,6-7.амп.

--- Край на цитат ---

:o

Значи ако се вярва на сметките на NRG илко илиев вече е произвел free energy и то доста  :o

shemet:
Просто прочетох темата и видях този му пост на стр. 5. Човека е решил че нищо не е постигнал и се е отказал без да предполага че резултата му е чудесен!

За загряването на 10 литра вода от 12 до 60 градуса са необходими 563.136 ватчаса при кпд = 1.

Той го е постигнал със 71.5 ватчаса. Или кпд = 7.876 !!!

Петър:

--- Цитат на: илко илиев в Октомври 25, 2008, 07:51:11 pm ---аз съм опитвал съ камбанки 10.л.вода на 12.гр. до 60.гр. с 1,5.амп. за 13.мин. се стопля но няма резонанс и когато се стопли се покачва и малко и ампеража,тоест тръгва на 1,2 и се дига до 1,6-7.амп.

--- Край на цитат ---

Една проста сметка показва КПД 700 %. Моля колегата Илко Илиев да си повтори експеримента и да пише. Защото това си е супер постижение (за форума) ако е истина!  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия