Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Други нагревателни устройства
Резонансен електрически отоплител на Питър Дейви
nipo:
Здравей, Илко! Горе-долу си ме разбрал, само че водата не върви по тръбичката, а около нея. Ще опитам да нарисувам идеята си и ще я кача като снимка, щото до тук са ми знанията по програмиране ::) Надявам се да се намери някой по-вещ и да я редактира.Сигурен съм, че ще направим бързовара ;), няма да се дадем на един новозенландец :D
илко илиев:
чакам да го видя и да почвам пак с опитите.по едно време се бях отчаял,защото никой нищо не писа повече и аз бях престанал да се занимавам.пробвах с няколко различни вида материали но не се получи.с месинг,нераждавейка,мед
но няма почти никаква разлика.ако пратиш нещо почвам пак.пробвах с топка,без топка,само с камбанки,и ако ми обясниш по подробно как го виждаш ти почвам да опитвам.аз стигнах до извода че има нещо в тази топка,като че ли има още една камбана вътре или нещо което вибрира
илко илиев:
хипо ако имаш скайп и ако можеш да снимаш това което си измислил ми го прати-ilko_rz
илко илиев:
ами тествай.чакаме резултати,но все пак аз продължавам с опитите.
nipo:
Здравей, Илко. Вчера и днес нямах нет и сайалявам че не можах да пусна скицата. Хубавото е, че един приятел обеща утре да я направи на компютър и ще я кача. По-добре тук защото повече очи виждат по-добре.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия