Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти

Електролизер - експерименти

<< < (10/54) > >>

jantar:
:)
Нали това съм направил
променям честотата
и обясни по-подробно как измери капацитета и с колко се променя по време на процеса

Тони:
Променя се честотата , но с какво е сравняваш , колко трябва да мръдне и в каква посока? Кондензатора не го меря, а смятам. Мисля, че трябва да се отчита изхода на високото напрежение и от там да се варира в честотата или с индуктора.

Тони:
Много добре знам какво може. Методът ти е грешен.

jantar:
Protel DXP.
Но и другите CAD програми не би трябвало да имат проблеми с отварянето.

Bledoliki:

Малко точни данни:При 5,20в. Плочи7по12 на 3 мм една от друга 4бр При студен електролит от 1пр сода каустик.При температура на електролита 10гр,тока е 7,5ам. Това е за дестилирана вода,всякаква друга,чешмяна,дъждовна се получава безконечно загряване до над40гр и процеса е неконтролируем.
Получавам4,5л на час.Когато електролита загрее до 33гр това е максимума тока е 14ам а количеството газ вече е седем литра час.Като правите експериментите си мерете количествата получен газ защото с приблизителни стойности не може да се работи а и не сте в помощ на никого.
но получавам страничен ефект образува се раждивообразно наслояване по плочите който ми прави електролита на боза и ме дразни. Въобще не разбирам от токови а от електроника още по малко започнах преди 3 месеца с един учебник за девети клас и си знам че няма да напредна кой знай колко.Но с упорити опити смятам да постигна задоволителни резултати. затова когато твърдите нещо моля изхождайте от опитни резултати защото му писна да гледам танцуващи идиоти в видеофайловете в мрежата които в крайна сметка само заблуждават вместо да помагат.За съжаление не знам английски и за това голяма част от информацията ми убягва затова не се дразнете много от идиотските ми въпроси понякога.Смятам да дам пълна информация за резултатите си когато получа ефективно работеща система а не половинчати и с много неизвестни резултати каквито не липсват тъдява....
                         Айде със ЗДРАВЕ и ВОДА

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия