Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Еlectric bicycle - 1КW, 48V
gotiniq7:
Да помислим за регенеративно спиране, реле с 3 двойки нормално отворени контакти, трите фази с по един диод в акумулаторите. Релето се задейства от контакторите на спирачките. Мисля че ще проработи :)
Радeв:
Регенерацията лесно може да се реализира допълнитено.
1. Изправител - има 2 варианта:
1.1. Отварящ контролера и ползваш паразитните диоди в мосфетите.
1.2. Правиш трифазен изправител от 6 шотки диода.
2. Повишаващ, безтрансформаторен преобразувател.
gotiniq7:
От тестовете които направих стана ясно, че само с диоди няма да стане. Напрежението на мотора е около волт на км/ч , което е недостатъчно. Крушка 12в/50 вата свети силно при 10 км/ч, при това без да пада осезателно напрежението. Вариантите останаха 2, умножител (как ще стане с 3те фази, и колко ще е ефективен при 300-400 вата не ми е ясно) и преобразувател на поне 40 волта (това със сигурност ще работи). Въпроса е дали си заслужава като цена, нямам представа колко ще струва...
И не на последно място, при заредени батерии вдига 40 км/ч с 28 цола капла (видях зор докато намеря подходящи спици - от мотопед Балкан с педали, малко скъсени)
rook:
Да се включа и аз отново. На 4-та страница съм дал информация за това което съм направил. След изминати има-няма 200км(50-60% с ел. двигателя) и време по-малко от 2 месеца се появи проблем. При максимална скорост започна да се чува леко стържене на ламарина от електродвигателя, струва ми се, че и регенерация работеше по-слабо, но не мога да кажа със сигурност, защото го карах много малко време така. Иначе си ускоряваше и вървеше добре, въпреки проблема. Върнах го в Конрад миналата седмица във вторник, но още не са се обадили че е отремонтиран. Те си казаха, че до един месец ще е готов. :) Мисля, че е ясно, че става въпрос за по-стария модел, който е с регенерация.
ivelin69:
Как точно монтирате каплата към велосипеда? Има една гайка и две шайби, едната от които с чоп. Кое къде трябва да бъде, помагайте, двете шайби към гайката или едната шайба към мотора, а другата с чопа към гайката?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия