Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Еlectric bicycle - 1КW, 48V
EDM electronics:
Радославе, а за сигурността въобще мислил ли си? При велосипедите и тия тротинетки тя е = 0, впрочем не, отрицателна е.
Като се има предвид какви шофьори роди демокрацията......леле мале......
Аз мисля, че сигурността е преди всичко останало, пък ако ще и да вози без пари. Клкото повече километри изминаваш с това колело, толкова процента на риска е по-голям. Но щом не ти е скъп живота - карай измежду колите и камионите...
CPU:
относно полюсите на твоя бъдещ мотор:
гледам тук при мен един статор от алтернатор, има 36 зъба. При това положение аз бих пренавил оригиналната намотка с нова, ABCABCABCABCABCABCABCABCABCABCABCABCAB
Ротора трябва да има 24 полюса, естествено полюсите се редуват алтернативно N, S N S и т.н.
При друг брой на зъбите на статора подредбата ще е друга.
Един калкулатор: http://www.powercroco.de/bewicklungsrechner.html
и още http://www.powercroco.de/Kombinationstabelle.html
Датчиците на Хол се разполагат на 120 електрически градуса, може и на 60, но трябва контролера да може да го поддържа това. Зависи на какво схемно решение ще се спреш - с микроконтролер или със специализиран чип, може и с готов контролер за RC приложения, но там трябва да се търси за по-височко напрежение, има такива.
gotiniq7:
Интересно решение ми хрумна-мотора да се закрепи отпред над каплата, а самата капла да е със задно движение тип свободен венец. Tака когато караш само на педали мотора няма да се върти. Един алтернатор 24 волтов ще заспи :) ротора се разпресова, възбудителната намотка се маха, и се слагат два магнита от говорители. Управлението беше дадено по-нагоре май в темата за електромотопед. И за батериите, ако ще са оловни то по-добре да са 6 х 12в 7ач, по-лесно им се намира място
Радeв:
EDM electronics, безопасно е да ти кажа карам доста далеч от колите, с пешеходниците съм пешеходец, на кръстовищата имам по-добра видимост от тяхната. За сигурността, може да си сигурен единствено ако караш 2 тонен джип и пак не е 100%. Моят автомобил е от Опел Корса от 1992, фейслифт, а модела е от 1983-та - е това е наистина опасна кола, има лекото купе, но няма греди и т.н., т.е. консерва. Недайси боже те ударят лошо - оставаш приклещен вътре. Така че решението е предпазливост, предпазливост и пак предпазливост! Масовите скутери които карат по-улиците са със по-зле конструкция от на колело....
CPU, много работа ..... :) На първо време ще карам с възбудителна намотка май.
gotiniq7, по-скоро венеца на веригата ще е със сихронизатор и притискателна пружина, за да имам регенеративна спирачка. Първобитно е да търкаш накладки в 21-ви век! ;)
А оловните батерии ги забравям направо - нестават! ;)
CPU:
С какъв контролер ще се управлява този алтернатор/мотор?
Изясни първо концепцията, да не стане после много повече работа. :D
Алтернатора, било в оригиналния му вид, било с постоянни магнити, представлява
синхронна машина с постоянни магнити (PMSM), със синусоидални токове, изискваща съответното управление. Управлението е векторно, със следене позицията на ротора (енкодер) или безсензорно.
Прави се трудно.
Аз ти описах вариант на BLDC motor (brushless direct current) който се управлява по-лесно, с датчици
на хол, може и безсензорно, има много информация и от къде да гледаш ( мотора на флопито )
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия