Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електровелосипеди
Еlectric bicycle - 1КW, 48V
Радeв:
Днеска си го вземах. + 3 акумулатора по 17/Ah ~15kg. ;)
piron45:
Поздравления за придобивката. Сега остава да пишеш как мина монтажа и пробите, как е вървежа и т.н. подробности за всички любопитни по въпроса. Колко ти излезе цялата операция по конверсията ?
Радeв:
Контролер и хъб мотор - 280лв
Акумулатори 12V 17Ah - 3x45
280+ 3x45 = 415лв
Вече съм го сглобил и оглеждам къде да разположа акумулаторите, за да се получи добро разпределение на тежестта.
ПС: Първи тестове, регенеративната спирачка, която така гръмко е описана, всъщност е много кирлива. Но с изправителни диоди от намотките на хъб мотора и с повишаващ преобразувател мисля, че ще стане. :)
ПС2: Или пък не... като развъртя каплата и окъся трите мамотки не кове, както аз очаквах.... А мотора очевидно е от онези с планетна предавка => би трябвало да има добра мутипликация, но явно не е достатъчна. Няма да имам мощно регенеративно спиране. :(
ПС3: Подкъсих кабелите. Акумулаторите искам да ги сложа на рамката, понеже колелото има амортисьори и искам предпазя отскачащите от пътната настилка предна и задна вилка от твърдо закрепени за тях 15кг.
Акумулаторите можеби е най-добреда са максимално ниско и по посредата на рамката.
piron45:
Сега остава да направиш и пътните проби за скорост, катерене на наклон и продължителност на движение. С нетърпение ще чакам резултатите. И аз съм мераклия да се оборудвам с едно такова колело. Успех
Orenda:
Здравей
Аз ползвам същите батерии, не прави грешката да ги монтираш отзад, колелото става неуправляемо. Колкото са ти по-напред акумулаторите толкова по-голямо зацепване на предната гума ще имаш. Моето колело е с задно задвижване и на баир предната гума едва докосва асфалта. Батериите трябва да бъдат разположени така че тежестта им да не е на едно място, а равномерно по цялото колело. Не ти трябва предната спирачка да кове на място, защото при влажно време или пясък размзването е гарантирано, Желателно е да си сложиш гуми за планина (оф роуд) колкото се може по дебели, защото при влизане в дупка от 10-15 см със скорост 40км/ч каплата заминава. Аз лично съм сменял 2, внимавай да не чупиш спици че трудно се намират, защото са по дебели от обикновените. Ръкохватките за спирачките са консуматив (чупят се лесно)
Ако имаш педал асистанс извади му половината магнити
Регенетивната спирачка трябва да се включва само когато натиснеш спирачката, иначе не може да завъртиш педалите и няма никаква икономия дори по равен път
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия