Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Електролизер на Stanley Mayer

<< < (20/27) > >>

koce93:

--- Цитат на: mzk в Март 02, 2009, 09:36:20 pm ---

Давайте вие.  ::)

--- Край на цитат ---
Някой по-запознат правил ли е това:
http://www.free-energy-info.co.uk/PatE14.pdf
Възможно ли е при 2.8 волта и 30 ампера да се получи 6.96 литра на минута HHO? Това изчислено прави над 1000% ефективност. Малко не ми се вярва.
А ето и нещо за магнитната индукция:
http://www.richieburnett.co.uk/indheat.html

mi68:
Цялата теория на руснака протича от челното(фронтално) съпротивление при движение на тяло в някъква среда и губене на енергия за създаване на вълново движение(вълни).При движение в тунел може да се създаде стояща(бягаща) вълна и тялото да получи минимално съпротивление съответно малка загуба на енергия.Най-малко се използва гравитацията,а маса и заряд са свойства на материята.Според теорията гравитацията се дължи на дарките образувания каито имат свойството посока(инерция) за това пунпалите променят гравитацията защото се променя посоката на дарките.По-просто решение е изменение на геометрията т.е.конус,спирала.Задължително трябва да са конусни,спираловидни електродите или електролизера така виждам нещата.
П.П.з-н на Ом съм направил само сравнение да не се разбира,че всичко е закон на Ом.От тук при изменение на две величини третата скача в порядъци.Наистина при инпулсите енергията е по-малко,но мащноста се увеличава а това е проблем.

момчо:
качвам едно видео в ю-туб, с това което импрозирах днес. http://www.youtube.com/watch?v=UXrV9lCpjI4

зарядното за акумулатора което използвам е BOSCH KL1204, 230V AC, 50-60Hz, 2.7A arth. 55W. както го коментирах в предишният си пост, не знам какво означава "arth", а на мултиметъра ми показва 12.34В на скалата за прав ток, и 26.3В на скалата за променлив ток. ???
както и да е.
клетката е описана в клипчето. Не съм Лари Кинг, и се извинявам за мрънкането ( сценична треска).  ;D

снимал съм с една ръка ( не е лесно), на края на клипчето има един момент в който трябваше да хвана клетката с две ръце и после вземам камерата. Няма нищо скрито покрито. Водата е от чешмата. Солта е обикновенна йонизирана морска сол, с която си говтя.  ;) нямам възможност да си набавя КОН, в аптеките е много сложно да искаш каквито и да били химии без "рецепта".

надявам се другият път да направя нещо по-"клетъчно" на външен вид, за по-нататъчни експерименти.

очаквам коментари.   ;D

ПС. : за това какви клетки, какви токове и напрежения ще се използват, ще се изпише още МНОГО, понеже ние НЕ ЗНАЕМ КАК другите които са успели ( Майер, Пухарич, Рави, Д14) са го направли. Ние ще пишем докато го намрим отговора, понеже другите които пропагандират "свободна" енрегия, са ги патентовали, и не са предоставли дори и една точка "свободна информация". Т.ч. реално погледнато е върпос на време, да намерим честотата. Аз ще пиша и ще снимам, докато го направя. Ако някой друг има желание моля.
Не влягам никаква ирония в това което пиша, защото не иронизирам никого, нито нечия работа.

ppankov:
Идеята с INOX - плочи е супер, но много сол слагаш ;) Опитай например със 3 чаени лъжички сол. Нормално е да имаш прозводство със неръждавейка само във чиста вода.

mi68:
Темата на дипломната ми работа бе Ускорено зареждане на акумулаторни батирии(АБ).Имаше един голям проблем:газът беше електростатично свързан с електродите и тока намаляваше стойноста си,увеличава се напрежението и като цяло се загряваше АБ и преразход на енергия. Единствено перспективен метод се оказа подаване на инпулс с обратна полярност.Метода с вибрация не даде добри резултати защото силите са електостатични и много силни.Най-доре е да копираме природата по-точно з-н на Бернули.Така се преместват големи камъни в реки и така работи карбуратора.От съвременна гледна точка трябва да се оправляват тънките потоци от вакума т.е. да се прави дупка и вакума ще я въстановява(имаме три потока в динамично равновесие;дарки-маса;неотрино-заряд;МЮ-неотрино-получастица/съвременната техника се дължи на полупроводниците/цаката излиза в МЮ-неотриното;постепено ще се научим да го управляване споко).Най-не се използва гравитацията,на земята може да се приеме за успоредна,а всяка форма различна от успоредник я променя.За това пластините трябва да намаляват,а после да се увеличават както дифузора на карбуратора,но технологично е трудна изработката.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия