Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Електролизер на Stanley Mayer
koce93:
Добре си описал точно това:
момчо:
супер..
тогава защо никой не е постигнал продукцията на Майер ???
аз се опитвам да си го представя още по просто. Ейбъл споменава че Майер не е има възможност да построи сложна електронна схема или микроконтролер, все пак става дума и за 1980-та !!! тогава не е имало доста от нещата които има сега.. като интергрирани елементи, но не мога да съм сигурен в това. Но не там е идеята.
АЗ мисля да купя алтернатор. И При положение че нямам нито възможността нито знанията да направя схемата ( дори и тази която ти показваш), бих се опитал да го направя с конвенционални средстства.. примерно с бормашина, както казва Ейбъл, и някакъв прекъсвач който да се управлява от същата бормашина с Ексцентрик примерно.
;)
не знам.
в сряда ще ходя да видя за алтернатор. и после ще пиша пак.
радвам се че съм описал електронна схема без да знам точно доста от нещата. :P
mzk:
Ех... Във форума waterfuelcell има доста експерименти, които са изключително близко до патентите и въпреки това няма продукция.
Бормашина, задвижваща алтернатор - върти алтернатора, независимо какво. Взима се някоя от фазите на алтернатора, минава се през диод и се получава импулсен ток.
Бормашината си има някакъв реостат съответно ще регулираш оборотите (честотата).
Аз бих предложил, на хората, които искат да експериментират с електролизерни клетки:
1. Да конструират серийна клетка *БЕЗ* пробиви между плочите;
2. Да я докарат до 100% ефективност с ПРАВ ток;
Това първо че е ефективно и че може да се използва за удължаване живота на консумативите в ДВГ (моторно масло), понижава емисиите. Икономията е спорна за сега.
След като имате такава клетка, тогава е важно да се усвояват принципите на свободната енергия, а това никак не е просто и сме свидетели на много писания по форумите, на много "тайната на" и "ключът към" статии и пак едно голямо нищо. Поне това е моята мисъл и се надявам да спести чужди главоболия.
момчо:
MZK не мога да не съм ПО-съгласен с тебе относто това писаници има много, а действия малко.
колкото до форумът waterfuelcell... тези там са като в манастир. МАЙЕР е НАШИЯТ МЕСАЯ и толкоз. последните постове които по някакъв начин са свързани с темата за "ННО" или за "клеткта" са от лятото на миналата година. Оставам с убеждението, че форумът там е като "пропаганда" за хора които СЕГА започват да се занимават с разработки.
колкото до пробивите. аз все си мисля, че ако електродите (в случай че са пластини) се сложат прекалено близко една до друга, може да се получи пробив ( който аз си го представям като елетрическа дъга подобна на електрожен). Все пак клетката се предполага че работи с КилоВолти според концепцията. Майер обаче използва тръби, които е съвсем ясно и от видеоматериалите и от описанията, че са достатъчно отдалечени една от друга ( по не на видеото се вижда сякъш можеш да пъхнеш пръст между външната и вътрешната тръба).
100% ефективност.. не мисля че съществува. Все някъде ще има загуби. Но, виж, 75-85% да го докараш, ще е грандиозно.
остава обаче сериозен и проблема със Самият Двигател. Буталният ДВГ като конструкция е на 120 години (горе долу). Това си е в скалата на земноводните изкопаеми, от периода Юра. Виж Ванкеловият двигател е само на 35-40 и е значително по- добър в доста от характеристиките си, а и е изключително прост. Не е тема на този форум, поне за сега, консруирането на нов вид ДВГ, защото ако се направи клектата, все някъде ще се използва, а ТРАНСПОРТА като цяло влиза също в това НЯКЪДЕ. В ю-туб е пълно с различни "бози" на тема нови двигетели- сверични, цилиндрични, конусовидни... к'во му в акъла това му на езика на човека.
аз казах че ще пробвам сериозно. в сряда ще ида за алтернатор.
някакви предложеня за какъв да търся? VW, Mercedes, Citroen, Skoda, BMW...нещо китайско. моля приемам идеи.
:-\
aviv:
Ако алтернатора на Майер е американски потърси такъв.
Все пак всяко нещо си има значение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия