Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Ендотермичен реактор GEET на Paul Pantone

Искам GEET

<< < (12/15) > >>

Vector:
Представил съм физиката и принципите, за да знаят клиентите, да изискват.
Автопроизводителите ги знаят перфектно, още повече, че влекачите им реализират за комерсиалния транспорт огромни икономии.

Радико:

--- Цитат на: Vector в Април 21, 2019, 07:27:25 pm ---Представил съм физиката и принципите, за да знаят клиентите, да изискват.
Автопроизводителите ги знаят перфектно, още повече, че влекачите им реализират за комерсиалния транспорт огромни икономии.

--- Край на цитат ---
Я глей яглей.
Току що ме изправи пред трудна тема за размисъл:
Дали потребителите вектор и енталпий не са мултиакаунт на едно лице. Или вектор от време на време дава компютъра си или паролата си на енталпий.

технократ:

--- Цитат на: Радико в Април 21, 2019, 07:48:30 pm ---Я глей яглей.
Току що ме изправи пред трудна тема за размисъл:
Дали потребителите вектор и енталпий не са мултиакаунт на едно лице. Или вектор от време на време дава компютъра си или паролата си на енталпий.

--- Край на цитат ---
Добре де оставете го този енталпий-вектор, какво толкова лошо прави във, и за форума. Сега си е взел поука и постовете му изглеждат по ясни и смилаеми за форумната публика.

PyroVeso:
Никой няма интерес от скъпи, неикономични и неекологични автомобили...
Ако не беше така, хората нямаше да се стремят да разработват електромобили, литиеви, натриеви батерии и т.н.
Или и там има някакъв "гориварски заговор"?

tobo1:
Уважаеми PyroVeso,
Световната петролна мафия има интерес точно от неикономични, неекологични и скъпи за експлоатация автомобили. Точно затова над 100 години не е имало никакъв прогрес при другите видове автомобилни двигатели. Точно затова и постоянно се забавя и отлага масовото навлизане на електромобилите. Затова и ще се произвеждат до последна възможност неефективни батерии като литиевите и подобни, за да се забави още повече прехода към ефективен електромобил.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия