Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Кола на вода - обща теория, изчисления на дебитите на газовете
момчо:
привет и на теб NRG,
това което съм превел и линка за статията са "стационарният" вариант на новината.
имало е репортаж който е показал колата да се движи и т.н.
това което мен ме дразни в цялата тази история е че въпросният Гошо .. може просто да е копирал идеята от Японската кола на вода. Вярвам че човек който има поне университетско ниво на образование в дадена специалност може да възпоризведе дадено устройство, да имаме впредвид че в ю-туб, официалното видео за Япоското возило има и анимация с описание на процеса. сега дали е конвенционална електролиза с електролит или е хидролиза.. е друга тема.. да не се забравя и факта че има спомената и газова бутилка. аз съм си мислел, че ако някой иска да захранва колата си с водород принципно не е нужно да има някаква СВРЪХ продукция- 40 ампера от динамото и примерно 20-30 електродна клетка със съответните спомагателни системи може да пълни една газова бутилка системно и автоматично- само трябва да се намери "баланса" между разхода на гориво и скоростта на пълнене на бутилката аналогично и обема на генерираният газ.
Мислил ли си в тази насока NRG?
момчо:
NGR мерси много.
съгласен съм, но нали все пак трабва да се направи някаква система.
аз колкото повече чета и ровя, толко "невъзможно" ми се струва за изпълнение.
имам следните въпроси:
1. какво разбираме под свръх производство? ( количество газ 2-3-5 в куб.см/мин, г/мол за мин, литри/мин. мисля че трабва да се дефинира някаква конкретна сойност, а не 150% или 300% ефективност).
2. много се бъркам като се опитам да намеря колко пъти се запалва горивната смес в ДВГ за една минута? ( ако приемем че при празен ход 4-цилиндров ДВГ се върти със 700 обр/мин, колко пъти се запалва сместа всяка минута общо, а не за един цилиндър).
3. Понеже съм убеден че повечето от нас тръсят начин да захранват ДВГ само със водород, КАКВА е консумацията на въздушно-горивна смес ако се приеме че стихиометричната пропрция на въздух и водород е между 4% и 75%, като се има впредвид че във въздуха има 20% кислород? (ако използваният двигател е 4-цилиндров 1400сс).
4. ако не е нещо което не искаш да побликуваш- какви размери на електродите използваш, при какво напрежение и ток? (ако не искаш не отговаряй на този въпрос)
gotiniq7:
За четиритактов мотор, на всеки оборот има по два работни такта. Ако е с работен обем 1400 кубически сантиметра, или 1,4 литра , имаме 0,7 литра за оборот. 0,7 х 700 об/мин=490 литра в минута. И сега започват грешките ...Колко от това количество трябва да е браунгаз, и колко атмосферен въздух? И най-важното ПРИ МИНИМАЛНИ ОБОРОТИ ДРОСЕЛОВАТА КЛАПА Е ЗАТВОРЕНА, ГОРИВО ВЛИЗА ПРЕЗ СИСТЕМА ЗА ПРАЗЕН ХОД,С ДИАМЕТЪР ОКОЛО 1/70 ОТ СЕЧЕНИЕТО НА ДРОСЕЛА. Значи 490/70=7 литра в минута. Като се сметне и процента въздух за празен ход 50%- 70%, излиза 2-3 литра в минута и ще работи нормално само на газ.
koce93:
Ето една таблица за размисъл. Съгласен съм за малките обороти, но ние искаме да се движим нормално с около 2000 оборота в минута.
Петър:
--- Цитат ---Ако съм прав, ще са ти нужни 30 литра вода за 100 км, ако приемем че в литър вода има ~4кв енергия=100грама водород.
--- Край на цитат ---
Може и да са верни сметките, но г-н Илия Вълков бил изминал 1600 км с 4 л Н2О! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия