Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Кола на вода - обща теория, изчисления на дебитите на газовете
Stan:
--- Цитат на: scar в Април 24, 2008, 07:42:36 pm ---Днеска реших да си поиграя с двигателя на колата и искам да ви споделя.На газ е.Напавих и подобрение по запалването.Увеличено е разтоянието на свеща и заедно с искрата се разрежда и кондензатор 30 мфд на 280 В.
--- Край на цитат ---
А били дал схемата за запалване с допълнителния кондензатор. Отдавна слушам за нея в този форум но все не мога да я намеря из нета.
scar:
Тъи като не ми се чертае ще я обясня.Първо бобината като е стандарно свързана и по големия фронт от импулса е отрицателен и затова аз я закачам обратно.на краи 15 управление ,на краи 1 +12 В ,така се обръща и фронта и вече мойеш да сложиш диода в права посока.В моя случей са 2 последователно свързани от микровълнова с параметри 12000 В на 0.5 А.Сложени са на изхода на бобината към делкото.това е изменението по стандартното запалване...а и сам сложил бобина от форд че имат по хубава искра.Свещите са обикновени шампион за по 3 лв и са без сапротивление.Най добре иди с уреда в магазина че от една партида не са еднакви.Някой имат сапротивление,някои нямат.Така-от 4 края на свещите кадето са кабелие от металната им пластина тръгват 4 кабела от тез дето ги имаше по Москвичите-едни червени високоволтови.От там кабела отива катода на 20 последователно свързани диода P600.Ако колкото по малко слагаш по искрата ще се губи.Анода на последния диод отива на кондензатора на единия краи а другия е на маса и вече четирите кондензатора за всеки цилиндър ги зарейдаш през едно сапротивление 30 ома(в моя случей половин реотан)през един диод и на трансфертер поне 500-600Вт.Искрата е зверска-кърти мивки :P
sheki:
--- Цитат на: scar в Април 24, 2008, 11:21:49 pm ---Тъи като не ми се чертае ще я обясня.Първо бобината като е стандарно свързана и по големия фронт от импулса е отрицателен и затова аз я закачам обратно.на краи 15 управление ,на краи 1 +12 В ,така се обръща и фронта и вече мойеш да сложиш диода в права посока.В моя случей са 2 последователно свързани от микровълнова с параметри 12000 В на 0.5 А.Сложени са на изхода на бобината към делкото.това е изменението по стандартното запалване...а и сам сложил бобина от форд че имат по хубава искра.Свещите са обикновени шампион за по 3 лв и са без сапротивление.Най добре иди с уреда в магазина че от една партида не са еднакви.Някой имат сапротивление,някои нямат.Така-от 4 края на свещите кадето са кабелие от металната им пластина тръгват 4 кабела от тез дето ги имаше по Москвичите-едни червени високоволтови.От там кабела отива катода на 20 последователно свързани диода P600.Ако колкото по малко слагаш по искрата ще се губи.Анода на последния диод отива на кондензатора на единия краи а другия е на маса и вече четирите кондензатора за всеки цилиндър ги зарейдаш през едно сапротивление 30 ома(в моя случей половин реотан)през един диод и на трансфертер поне 500-600Вт.Искрата е зверска-кърти мивки :P
--- Край на цитат ---
по твоите обяснения ...
Stan:
--- Цитат на: scar в Април 24, 2008, 11:21:49 pm ---...Искрата е зверска-кърти мивки :P
--- Край на цитат ---
Това с мивката ми хареса. :)
Чудя се дали не може да се премахне изцяло бобината и да се работи само с изпразване на кондензатор.
Не знам какво е съпротивлението на гориво въздушната смес и колко киловолта са нужни за да прескочи искра между два електрода на растояние 2 мм примерно. За въздуха се знае че е 3кВ на 1мм. Но ако вкарваме малко пара във сместа или йонизираме въздуха на входа за да намалим съпротивлението на газовата смес в цилиндрите в момента на запалване, се чудя дали не е възможно да се опрости значително схемата. Така може и да се ползват не толкова екзотични елементи като диоди на 12Кв. Правя в момента пантон реактор и мисля да екпериментирам с мощна искра.
Двигателя е от шкода 120 с механично делко. Събирам в момента схемни решения за електронни запалвания с висока енергия на искрата. Иска ми се да премахна механичния разпределител и да мина изцяло на електронно управление на запалването.
scar:
Чудя се дали не може да се премахне изцяло бобината и да се работи само с изпразване на кондензатор.
Не знам какво е съпротивлението на гориво въздушната смес и колко киловолта са нужни за да прескочи искра между два електрода на растояние 2 мм примерно. За въздуха се знае че е 3кВ на 1мм. Но ако вкарваме малко пара във сместа или йонизираме въздуха на входа за да намалим съпротивлението на газовата смес в цилиндрите в момента на запалване, се чудя дали не е възможно да се опрости значително схемата. Така може и да се ползват не толкова екзотични елементи като диоди на 12Кв. Правя в момента пантон реактор и мисля да екпериментирам с мощна искра.
[/quote]
Stan, бобината ще е трудно да се махне на цяло, понеже няма как по друг начин да разредиш кондензатора.Ако се приложи посоянно напрежение на свеща то ще прави дъга по скоро когато буталото е долу, заради по малкото налягане, а ако направим механично с някакъв вид четки да допира в точния момент пак няма да стане, защото искрата ще скача преди четката да е достигнала пластината и повечето заряд буквално ще иде на вятъра.Поне аз така ги виждам нещата.Може и да има друго решение, ама аз не се сещам.
Диоди лесно се намират, само дето единия е по 5 лв :(
Altium, схемата е почти точна.Забележката ми е че сле трафа трябва да се сложи грец и от там с по един диод кум 30-те ома.В моя случей диодите не сам ги сложил ама така като гръмне единия и донякъде се разреждат и другите.
Днеска успях да си взема материали за подобието ми на Пантон и тез дни ще го направя
P.S. коригирах схемата (Altium)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия