Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Кола на вода - обща теория, изчисления на дебитите на газовете
mzk:
--- Цитат на: teofilius в Януари 25, 2011, 06:34:21 pm --- През последните дни в разговори с Тариел Капанадзе, той ме запозна с успешно експериментирания от него метод за каране на автомобил на вода и как това става. За целта той използва биокатализатор, който се държи в подходяща кутия в автомобила и е във вид на едър прах. С предварителна настройка се регулира подаването на капки вода, които падат върху биокатализатора при което, водата веднага се разлага на кислород и водород. Не сме говорили как става разделянето но кислорода се отвежда към въздушния вилтър а водорода се подава в горивната камера през канала за горивото.
Биокатализатора по думите на Тариел Капанадзе представлява зелени и тъмни речни водорасли които се изсушават, сепарират, сушат, сепарират и накрая се стриват. Водораслите съдържат шест месеца живеещи бактерии, които разлагат водата а след обработката това става изключително ускорено. Важно е използваната вода да е добре филтрирана и пречистена. По думите му, не се използва дестилирана вода. При неговите опити, той е използвал водорасли от реката, която е наблизо.
--- Край на цитат ---
1. Водородът се подава през канала за горивото (да разбираме ли, че вече не използва течно въглеводородно гориво и това е причината, да го използва?)
2. Кислородът се подава пред въздушния филтър; водородът се подава в горивната камера - горивото може да се подава в горивната камера само при директните инжекциони (разбирай дизели, нови бензини с директно впръскване и някои скъпи газови уредби); при всички други масови двигатели, горивото се подава я в карбуратора, я във входящите колектори.
Сега за бактериите - обикновено протича някакъв процес на фотосинтеза. Процесът на получаване на водород с водорасли е познат, но изисква светлина. Как ще стане това в затворен "биокатализатор"?
И не на последно място, Капанадзе дава ли си сметка какво огромно количество водород трябва да произведе в минута, за да си кара колата? По мои сметки трябват около 20 литра газ в минута, в зависимост от кубатората на двигателя. А тук не е станал въпрос за друг вид отделян газ.
Нещо цялата история започва доста да смърди и ще спра до тук, да не давам повече квалификации.
koce93:
--- Цитат на: teofilius в Януари 25, 2011, 06:34:21 pm --- Не сме говорили как става разделянето но кислорода се отвежда към въздушния вилтър а водорода се подава в горивната камера през канала за горивото.
--- Край на цитат ---
Защо е нужно това след като кислорода и водорода се събират заедно в горивната камера? Според мен това разделяне е излишно.
Vetap:
Здравейте,
Съгласен съм с MZK. Този Капанадзе съвсем за "ливади" ли ни взима. Всички знаят, че фотосинтезата е най - успешния процес за получаване на кислород. Канарев твърди, че се е проближил до него, но както правилно забеляза MZK за покарване на кола се изисква доста голямо количество газ (газове). Фотосинтезата е бавен процес и се нуждае от светлина. Био - катализатор? Хм..... Историята действително намирисва.
teofilius:
Споделям това, което ми е казал. Всеки е свободен да му пише и лично да го пита за подробности.
tarielkapanadze АТ gmail.com
От редактора: нарочно е променен имейла, с цел спиране на спам ботове.
dokmar:
Драги съфорумници, аз съм новак във форума,но ви моля за помощ. Намерих в мрежата реклама на ННО-генератор, но не мога да се ориентирам, дали е добър. На сайта, www.hho-plus.com. Момчетата са португалци. Надявам се да помогнете, защото съм решил да се разделя с 500 левчета за ххо-то и импулсното захранване. Какво мислите за това?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия