Автор Тема: Генератор на д-р Royal Raimond Rife  (Прочетена 299742 пъти)

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 409
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
  • Документална видеотека
 • Скайп: zarov_inc
Генератор на д-р Royal Raimond Rife
« -: Април 27, 2009, 11:23:57 pm »
http://rife.hit.bg/
http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=278
http://www.rife.org   
http://www.rife.de   
http://www.holman.net

Д-р Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!
Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.

През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.

Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.
Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.

За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".

На 20 ноември 1931 г. в имението на д-р Милбанк Джонсън в Пасадена 40 най-изтъкнати медицински специалисти от САЩ се събират на банкет, организиран в чест на д-р Р. Райф под мотото "Краят на всички заболявания". Но само няколко години по-късно всички тези хора ще "забравят" и изобретателя и това събитие.
« Последна редакция: Август 20, 2011, 12:35:54 am от altium »

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #1 -: Април 28, 2009, 12:25:41 am »
От скромния опит който имам по темата мога да отбележа,че само тръби под вакуум стават източници на рентгенови лъчи.При лампата на Райф имаме газ хелий във вътрешността.

Аз за всеки случай бих искал да добавя малко инфо за честотите, които се ползват за убиване на микробите:
http://www.rife.hit.bg/
http://altered-states.net/barry/newsletter135/frequecies.htm

Намерил съм потенциален желаещ, който има опит с направа на светещи реклами като страничен бизнес, а иначе си е практикуващ лекар (странна комбинация - дори и в моите очи). Идеята е да се намери човек с достъп и опит  до съответните материали и машини за направа на лампата на Ройф.

Някакви идеи от всички съфорумци?

« Последна редакция: Август 20, 2011, 12:37:03 am от altium »

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 409
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
  • Документална видеотека
 • Скайп: zarov_inc
Генератор на д-р Райф
« Отговор #2 -: Април 28, 2009, 11:22:15 am »
Напрежението на електродите достига 50 волта при мен, намалявам сигнала от пц-то до към 12 волта. Ползвам парчета плат намокрени със солена вода, и при повече волтове усещането е яко  ;D. Следващата стъпка е лампата, но нямам идея как работи. Метода е контактен, засега.
« Последна редакция: Април 28, 2009, 11:40:51 pm от gotiniq7 »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 533
 • Z - Оркестър Вагнер
Генератор на д-р Райф
« Отговор #3 -: Април 28, 2009, 05:55:32 pm »
Здравейте на всички!

Пришълец съм от един друг форум, този в който се обсъжда първоизточника на това откритие което някои са си го присвоили като Кларк например, представяйки нещата от свое име в книгата си, при условие, че доста преди нея един д-р. на име Райф е направил това откритие за резонанса на микроорганизмите, в разрез с основния закон на вселената " Закона за резонанса", според който не само микроорганизмите трептят, но и мислите, думите и делата - с определена резонансна честота.

Но няма да задълбавам на дълбоко в тази философия, само ще вкарам разяснение за тези, които все още са неориентирани, за да не останат излъгани или разочаровани от неоправданите си очаквания от "ЧУДОТО НАРЕЧЕНО ЗАПЕР И НЕГОВИЯ СЪЗДАТЕЛ, ИЗОБРЕТАТЕЛ, В КОНСИЛИУМ С ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЕЛЕКТРОННИ МАЙСТОРИ НА СЛОЖНИ СХЕМИ В СВЕТА С ЧИПОВЕ С ВИСОКА СТЕПЕН НА ИНТЕГРАЦИЯ И ТОПОЛОГИЧНА СЛОЖНОСТ ТАЙМЕРИ 555, А ИМЕННО ХУЛДА КЛАРК И СИН".

Куп хвалби и чудеса се разнасят тук за това чудо запера, как лекува ревматоиден артрит, левкемия, и какво ли не, ама някой чел ли е какво казва откривателя на тази технология д-р Райф, изопачена в този й вид, действа ли тя или не. Ще Ви пусна следващия път превод от д-р Райф. Самият аз се занимавам от известно време с темата, което включва най-вече проучвания за технологията, и моят граждански дълг е да изразя мнението си и опита си в тази връзка за да предупредя тези, които се нуждаят от някакъв вид алтернативно лечение, че ще останат разочаровани от резултатите от Запера.

Имам перфектен Запер от доста време, представлява ДДС генератор с регулируема амплитуда. имам и известни здравословни проблеми които исках да разреша като повечето от тук интересуващите се със Запера. И какво мислите......, при условие, че го имам дали не бих опитал и аз да си помогна ?  И знаете ли какво установих, при доказана инфекция, направена в медицинска лаборатория, след установяване на причинителя и третиране с прословутото устройство се установи следното: Запера не можа да унищожи дори банална бактериална инфекция, камо ли да говорим за вирусна инфекция.

Д-р Райф е отдал 30 г. от живота си за изследване със своя микроскоп на резонансните честоти на най-опасните микроорганизми, а някой от Вас зададе ли си въпроса КАК тази фирма "Хулда Кларк", развиваща един хубав бизнес с продажба на генераторчета - таймери, е разбрала какви са резонансните честоти на микроорганизмите, сравнявал ли е някой с честотите на Райф - НЯМАТ НИЩО ОБЩО.

Та в тази връзка и някои други тук, в този форум, като Кларк се опитват да си правят реклама на "сложната продукция" и да я продават, по-скоро да продават празни надежди на не добре запознати с темата.

Оставям изводите на вас!!!

Тук посочвам форума в който се дискутира истинската технология която Кларк е присвоила от д-р Райф, само че с една голяма разлика - НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАПЕРИ А ЗА НЕЩО КОРЕННО РАЗЛИЧНО: http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3897&postdays=0&postorder=asc&start=0---------------------------------
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 09:25:38 am от Maistora52 »

smsi-h

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #4 -: Април 28, 2009, 07:32:40 pm »
mushmurok555,

Като си почнал, кажи за какво иде реч в тези твои думи:
Цитат
Д-р Райф е отдал 30 г. от живота си за изследване със своя микроскоп на резонансните честоти на най-опасните микроорганизми, а някой от Вас зададе ли си въпроса как тази Кларк, развиваща едИН хубав бизнес с продажба на генераторчета - таймери е разбрала какви са резонансните честоти на микроорганизмите, сравнявал ли е някой с честотите на Райф - НЯМАТ НИЩО ОБЩО.

Та в тази връзка и някои други тук, в този форум, като Кларк се опитват да си правят реклама на "сложната продукция" и да я продават, по-скоро да продават празни надежди на не добре запознати с темата.

Оставям изводите на вас!!!

Тук посочвам форума в който се дискутира истинската технология която Кларк е присвоила от д-р Райф, само че с една голяма разлика - НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАПЕРИ А ЗА НЕЩО КОРЕННО РАЗЛИЧНО:

http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3897&postdays=0&postorder=asc&start=855

Ми това 58 страници!!! Всички сме любопитни и нямаме търпение да ги прочетем всичките. Кажи ни, за какво става въпрос? Моля те!!! :) ;D
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 09:27:19 am от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 533
 • Z - Оркестър Вагнер
Генератор на д-р Райф
« Отговор #5 -: Април 28, 2009, 08:22:09 pm »
   Ще обясня, но преди това за тези които не са и чували за д-р Райф, нека започнат от тук:   

http://www.rife.hit.bg/

    После ако има въпроси ще обяснявам допълнително, но има и по-запознати от мен - там във форума, за ориентация вижте кой говори за Кларк и кой за Райф !!!!!!

 Кой на кого е откраднал технологията ?     

 Кой слага етикет Райф на изопачените си творения ?
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 09:28:35 am от Maistora52 »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 533
 • Z - Оркестър Вагнер
Генератор на д-р Райф
« Отговор #6 -: Април 28, 2009, 08:36:34 pm »
 Сайта който посочих по-горе, го е правил човека допринесъл най-много за Райф технологията, по-точно за разбирането на Райф технологията, името му е VITAN - ако някой иска да научи нещо, да чете неговите постове. Със сайта си е допринесъл да се популяризира това откритие на този велик човек  - ЗА ВАС

Има и филм за д-р Райф в сайта - ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЦЕНЕН !!!

Въпросният човек е положил голям труд САМ да направи субтитрите. Занимава се с темата от 3г. и е постигнал много. Посочил е най-важните източници за разбирането на технологията. Самият той е конструирал ОРИГИНАЛНАТА Райф-машина, работеща на честотите които е използвал откривателя-гении.

----------------------------

smsi-h

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #7 -: Април 28, 2009, 09:31:51 pm »
mushmurok555,

Филма от горния сайт не се избира. Дава следната грешка: Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.11 (Fedora) Server at store3.data.bg Port 80
« Последна редакция: Април 28, 2009, 09:35:44 pm от smsi-h »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 533
 • Z - Оркестър Вагнер
Генератор на д-р Райф
« Отговор #8 -: Април 28, 2009, 09:43:35 pm »
 За филма - пробвай утре, ако не стане ще се обадя на чорбаджията на сайта да го оправи ! Така или иначе ще бъде достъпен.

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Генератор на д-р Райф
« Отговор #9 -: Април 28, 2009, 09:59:32 pm »
Авторът на сайта VITAN от bgaudio, не е ли същият Vitan пишещ и в този форум?

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 533
 • Z - Оркестър Вагнер
Генератор на д-р Райф
« Отговор #10 -: Април 28, 2009, 10:11:33 pm »
Когато планината не може да отиде при Мохамед, нека Мохамед да отиде при планината. ;D ;D ;D

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 712
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Генератор на д-р Райф
« Отговор #11 -: Април 28, 2009, 10:48:23 pm »
Не отричам че Запера не е перфектния лечебен апарат. Съгласен съм че може би няма да се справи с някои вируси(микроорганизми). Приемам че Запера е далече от Райф. Признавам че при определен брой клиенти (не повече от 5 %) няма особен резултат от третирането със Запера. За всички на които методите на Хулда Кларк не се проработили, вероятно тя е мошенничка в техните очи. И все пак процента от излекувания и подобрения при нейните методи, който е значително повече от 80% не може да се отрече. Какво да кажа на 3-4 човека, които ми се обаждат и ми казват че всички видими и осезаеми симптоми на ревматоиден артрит са се прекратили за да-три дни? Може би трябва да им кажа че очите ги лъжат или са си внушили че имат подобрение (или даже са се излекували) а в действителност са си все така болни. Просто няма как да го направя. Като почнах да произвеждам запери , започнах с голяма доза съмнение  и страх че клиентите ще се обаждат да им връщам парите и че това което им продавам не работи. В началото се доверих и то с доза страх на уверенията на хирург в Бургаската болница, който освен работата си на хирурга, практикува хомеопатично лечение и лекуване със запери. Човека имаше поне три апарата и искаше да му направя още няколко, и то само за него. Освен това има и запер с регулируема честота от 1Хц до над 10 МХц. при която използва честотите на Хулда Кларк. Със сигрност Хулда Крарк е далече от д-р Райф но въпреки това методите и са ефективни за мнозина на които установената медицинска практика не е помогнала.  Трябва ли да отхвърляме Х.Кларк заради онзи процент на които не е успяла да помогне.  Какво да кажа на бащата на три годишната си дъщеря която е била с левкемия и химиотерапия , която той прекратява и за кратко време напълно излекува със запер и комбинация от билки на Х.Кларк.  Детето е живо и здраво и ако някой се съмнява ще му дам телефона да се обади и лично да говори с човека. Със сигурност на някои тези методи не са помогнали и няма да помогнат , но нали един човек бива ценен не заради пораженията а заради победите в живота му.  Два или три пъти хора са ми казвали че запера не им помага и това ме е отегчавало и обезсърчавало дотолко че почти съм се отказвал и тогава някой се обажда и споделя как му е помогнал и то за сериозен здравословен проблем. Аз също вървя към това да имам плазмена търба и генератор на честоти като на Райф, но разбирам че е нужно продуктите ми да са достъпни за хората в нужда и тук става дума за това , нещо което наистина работи и е ефективно да има широко разпостранение. Запера в момента е най-малкото . Сигурен съм че и при Гого  е така. Той също има успех както със обикновен запер , така и с задавана честота. Резултатите са факти пред които няма да си затворя очите , а там където няма резлтати - това са изключения.  ;D ;D ;D

Неактивен teofilius

 • Стабилен
 • ****
 • Публикации: 712
 • Пол: Мъж
  • Teosfera - free energy - antigravity
Генератор на д-р Райф
« Отговор #12 -: Април 29, 2009, 01:44:19 am »
 Добър и изчерпателен отговор!  Бях чел даже че асистент на Райф през 60-те използвал контактни електроди вместо плазмена търба и също имал добър успех.
  Интересно е че при програмата FREX16 която се предлага  иизползва за модулиране на Райф - плазмени търби, има отзиви че дори само слушането на звука(в звуковия диапазон) също оказвало на мнозина лечебен ефект.  Сaduceus също потвърди че е почувствал такъв ефект. http://www.heal-me.com.au/frex.html  Дори има такива звукови излъчватели (с говорители) които се поставят в областта на болните органи. Предполагам че мозъка откликва на възприеманите звуци със нервни импулси разпостраняващи се по цялото тяло , които предизвикват трептения на клетките и може би също се стига до резонанс. От друга страна  , FREX16 работи в звуковя спектър за разлика от честотите на Х.Кларк които са доста по високи. Факт е че имат лечебен ефект , и това е резултат на изследвания провеждани и от други изследователи през годините. Все пак точното спазване на честотите на Райф и Кларк е най-добрия вариант.
   Гого ! Би било интересно с някоя честота при която, вече имаш положителни утвърдени резултати с използването на контактни електроди, да използваш обикновено електромагнитно поле модулирано с нея и да видим дали ще се получи добър  резултат?...
« Последна редакция: Април 29, 2009, 03:30:03 am от teofilius »

vitan

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #13 -: Април 29, 2009, 07:49:24 am »
•   Една Райф-машина е най-добре да работи в мазе. Вече в другия форум обясних защо. Така, че mazeto.net много приляга… Беинсата (П. Дънов) вече я коментирах в този форум. Основните си постове тук правих, когато този, който плаща и поддържа форума сложи надпис MAZETO.NET Основателя пак върна надписа БЕИНСА. На вас ви е все тая, но на мен не!
•   Филма е на друг сървър, различен от www.rife.hit.bg и се тегли с повече разсъждения по прозорците които изкачат. В оня форум съм обяснил много неща, включително и евентуални проблеми по сайта, ако някой с нещо не се справя.
•   Пиша там, но не пълнете нишката с нищо необмислено – и без това има много пълнеж. Първо се ориентирайте в проблематиката, защото не е лъжица за всяка уста. Съжалявам – факт.
•   Имам си достатъчно работа, та да пиша по 2 форума. Смятам за вредно работата с високи нива на електромагнитно излъчване, с каквито най-вероятно Гого работи. Няколко пъти го питах за полярност и напрежения, но това, че нищо не каза (както и други неща) ме навеждат на тия мисли. Пак съжалявам – една модифицирана рекламна тръба и як трансформатор не са Райф. Щото после извода е: д-р Райф е мошеник. Не, не е!
•   Казах на Алтиум преди, че ако отвори тук нишка ще стане сблъсък м/у Райф и Кларк. Едното е имуностимулатор, другото е оръжие с/у вируси и бактерии, но изводите са си ваши….
« Последна редакция: Август 20, 2011, 12:30:57 am от altium »

Неактивен EDM electronics

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 533
 • Z - Оркестър Вагнер
Генератор на д-р Райф
« Отговор #14 -: Април 29, 2009, 09:02:44 am »
Гого55......, ние с тебе не се познаваме, но пък ти знаш какво аз не знам ........и от къде ако смея да попитам ?

По въпроса за  DDS-генаратора на Тераком, ако някой прояви интерес, ще му направя снимка на платката, да знаеш няма нищо общо с твоята. Първо работи до 70 MHz, второ се работи много по лесно, няма бутони има "електронен потенциометър", и трето докато при тебе честотната корекция става софтуерно, тези инженери явно "по-незнаещи от теб", от Тераком, понеже имат серийно производство и не би ибло удобно всеки път да коригират софтуерно, са предвидили един бутон, технологичен вътре на самата платка, с който всеки, даже и неспециалист в електрониката, по описание на ръководството за работа, сам да може да калибрира устройството, като при натискането му се установява на честота от 10 MHz, и с потенциометъра се наглася и дисплея на тази честота. Но така или иначе това не се налага, модула излиза задължително калибриран, като ми казаха изрично, че това се прави с професионален термостатиран честотомер, след минимом половин час работа на  DDS-генератора.

За информация на тези които търсят начин да се сдобият с такъв генератор, произведен фабрично, не в домашни условия, и на цена от 135 лв. с обхват от 1 Hz до 70 MHz, оптимизиран да се работи максимално лесно и бързо с него, проектиран от ЕКИП от инженери, занимаващи се със сериозен бизнес в електрониката, мога да им дам по-подробна информация.

При тази цена и качество, не виждам смисъл човак да си губи времето да си прави сам генератора. Предполагам и монитора и компютъра също.

За тези които все още не са добре ориентирани по темата Райф, ще цитирам едно негово изказване:

Райф искаше неговото име да не се поставя върху всеки апарат, но точно това правеха хората. Няма нищо лошо в това, че хората изработваха апарати без RF честоти, но твърдението, че RF са лоши и опасни, само за да продадат техните си апарати, ето къде беше проблемът.

Не знаех че работя за фармацефтичните компании, ако някой знае коя или кои по-точно, моля нека да ми каже, да отида да си взема хонорара!!!

--------------------------