Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Ендотермичен реактор GEET на Paul Pantone
Вартбург353W с GEET Pantone
svetozar13:
--- Цитат на: Stoi в Януари 25, 2008, 08:00:19 pm ---Имам един въпрос. Поразрових се из нета и в разни таблички пише, че оригинално този модел варбург трябва да харчи извънградско 7л на 100 км. В началото на темата автора споменава, че чрез GEET е постигнал разход 6 на 100. Струва ли си или аз нещо бъркам ? НЕ е ли по-добре да вложим малко пари за да си стегнем двигателя за да върви както трябва, и постигнем разхода даден от производителя ?
--- Край на цитат ---
:D
Хич не четете между редовете!!!Момчето каза че е настъпвало яко варбурга при това в градски условия.Дали при нов двигател в градски условия и при агресивно каране със заводски настрйки можете да постигнете такъв резултат???Не мисля!Тия разходи са изчислявани при идеалните условия на специален стенд,като не се отчита триенето,атмосферните условия,състоянието на пътната настилка и т.н.Иначе нищо против влагането на средства в изправноста на автомобила,това би било в наш плюс.
kaneto:
--- Цитат на: Stoi в Януари 27, 2008, 05:45:15 pm ---Вчера си купих и аз вартбург. Ще се ползва са служебна кола ,да вози една стълба из града. Мога свободно да си експерементирам с нея. Мисля да монтирам един GEET. Въртят ми се няколко идей в главата. Не може ли маслото вместо в бензина да се подава чрез дюза след карбуратора. Нещо като моно инжекция ,но само за маслото. Количеството масло ще се мени спрямо оборотие. Така ще може да се експерементира само с един реактор и един източник на запалитела смес. Какво мислите ?
--- Край на цитат ---
Може. Във форума на www.2tpower.com е описано как става. Темата беше за АГУ, но не помня точно как се казваше. Ползваше се маслена помпа от някакъв 2Т мотоциклет, която по принцип си служи за подаване на масло в зависимост от оборотите.
svetlio760:
Аз като лаик имам два въпроса, които може да не са много умни, но все пак ще ги задам:
1.Доколкото виждам всички експерименти с този реактор се правят с прибавяне на бензин към водата и се говори за 3-4 че и 5 пъти по-малък разход с повишена мощност. Ок, но къде остана идеята от всичките реклами на този уникален реактор" на практика може да се използва бензин, газ, нафта, биодизел, отработено олио, отработено машинно масло и дори суров петрол"( цитирам по памет!) Ако това е възможно едва тогава GEET става уникален!!! Иначе просто си слагаме метанова уредба на колата и икономията на пари е почти както при GEET - тогава защо ни е GEET да ни усложнява живота? Печелим единствено по- голяма мощност в сравнение с метана!
2.Казват, че при GEET от ауспуха излиза въздух, който има температурата на околната среда! Това не мога да го схвана- значи според тези схеми дето аз съм гледал това е невъзможно! От цилиндрите отработеният въздух влиза в колекторните тръби. До тук добре, но от колекторните тръби чрез разклонение една част от него отива в GEET системата, където загрява водно-горивната смес до степен на бързо изпарение или кипене, което предполага температура над 100 С! Нещата до тук са си напълно логични! Въпросът ми е как през другото разклонение,което води в ауспуха остава температурата на околната среда?! С други думи от двигателя излиза отработен въздух, който трябва да има две температури и два въздушни потока и не само това, ами и тези два потока да си знаят кой в коя посока да поеме- студеният трябва да поеме към ауспуха, а горещият към GEET системата!!! Та се чудя аз ли нещо не схващам или просто съм гледал неправилните схеми?
svetlio760:
Бе тука преди доста време съм задал един въпрос и нещо май е останал висящ!
caduceus:
Светльо - кой искаш да ти отговори братче, като тука от години са останали само голи теоретици и консерватори, обсъждащи празни теми :) Емм ли е тука, Теофилиус ли, Готиния ли - само аз останах да чета и да се смея щото съм малко мазохист...
Няма ги още един куп стари потребители, отблъснати от тъпотиите на пишещиге напоследък хардлайн/А/ери и книжни плъхове с комплекси.
Който реално бачка, не му се занимава с глупости. Направи си го сам - и питай само практици.
Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия