Алтернативни енергоизточници > Joe Cell

Joe Cell Replication Project

<< < (27/29) > >>

mi68:
Здравейте,
За мен оргона  е едно мъгляво понятие. На практика оргона е ток на разместване, т.е. вълна. Вълната е с противоположни свойства на частицата.

От друга страна имаме материя и антиматерия, но винаги има движение към частица-вълна и обратно съответно материя антиматерия и обратно.
Материята и антиматериата са с противоположни свойства т.е материята има гравитация, антиматерията левитация. За пример трябва да се знае вортекс тръба на Ринг.
Да се получи в устройство, вълната (времето, антиматерията) да се превърне в материя и добив на СЕ има няколко трика:
-Ползване на параметричен резонанс
-Центробежни-инерциални (гравитационни), примерно палачинкови бобини
-Електростатични, тук попадат електролизерите.
Материята има три свойства, маса, заряд и спин-центробежна сила. Антиматерията трябва да има противоположни свойства липса на маса, липса на заряд, но спин има, това е общото, но реагира противоположно имаме центростремителна сила.

В заключение само с електролизер явно трудно става, заради ниската ефективност (ползва се само свойството заряд и липсата му). Проектът е скъп и някой друг да го пробва. За увеличаване на ефективността трябва да се ползва свойството спин, т.е.да се върти електролита за възникване на центробежни сили, но тъй като тока ще е слаб трябва да се въртят и магнити. Проектът е скъп и икономически излиза, че е по-евтино един Сърл генератор да се експериментира отколкото електролизер за производство на оргон с практически дебит.
Всеки си знае кесията и може да се забавлява. 

caduceus:
Работата отива на смях - то бива несериозно отношение, ама вие сте уникати...
1. Фантомче
Джоузеф Кейтър и Джо Букър са различни хора. Кейтър е изследовател на жизнената сила /оргона/ и писател, а Джо е създател на едноименната клетка. Джо Картър няма  ;D Не можеш да научиш дори имената на хората, пък даваш оценка на работата им. Смешно и жалко е.
2. ми 68
За теб кое какво е, няма никакво значение за реалността :) На второ място, няма такова нещо като вортекс тръба на Ринг  ;D  Има тръба на Ранк, а ефектът се води на имената на двама - Ранк-Хилш
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D1%85%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B9_%D1%8D%D1%84%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82

Аман от аматьори и мързеливи, невежи коментатори!!! Жалко за усилията на Хипарх.

hyparh:
 :D :D
Действително да се чуди човек да се смее ли или да въздиша... За съжаление това е положението.
Тези вмъквания ги направих единствено заради Кузмов понеже е сериозен човек с богат опит и усещам, че е заинтересован от тези неща.
Повече включвания по темата от мен няма да има, освен ако някой не започне да работи по въпроса, защото само от чесане на клавиатури файда няма.

MTM:
hyparh разясни схемата за оргона. Какви материяли, начин на свързване, но по подробно. Мерак ми е да пробвам.

Михаил Кузмов:
Благодаря hyparh, за вмъкнатите 'новости'! За темата и електролизата, става въпрос. Това което вмъкваш, не забелязвам да касае електролиза. Или може би засмукване или издухване от подобно устройство ще 'възбуди' други свойства в произведеният газ? Както и да е! За сега прочита ми е диагонален и не мога да потвърдя каквото и да било разбиране. Интерес към автомобилите не бих потвърдил докато не регистрирам реални резултати. Не е задължително да бъде в автомобил мисля. Скептицизмът ми е очевиден, най вече от факта че съществуват писания от автори, непоказващи съществуващи резултати. Показвал съм, и пак ще покажа един експеримент, при който произвеждам едновременно газ и малко плазмено кълбо. Еднополярни импулси, произвеждат газ в съдове, и плазма м/у два електрода. Идеята е недовършена. Трябва да се забележи при гледането, че единият електрод е зачервен до няколко стотин градуса. Това ме наведе на други мисли в посока "пантоне". Така, до момента нямам яснота как да продължа.
Тук работят последователно Joe cell, и 5 двойки тръби Stanley Meyer в отделни съдове.
https://www.dropbox.com/s/db3w365j1kpp4tw/Plasm_e.lysis.mp4?dl=0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия