Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива

Горивото на Юрий Краснов - как става....

<< < (12/24) > >>

gimmy:
caduceus , Благодаря ти за отговора. Явно така получената структурна вода е нестабилна  във времето. Какво ще кажеш да се съхранява в съд за дозарежадане и да покрива тези загуби? Преди време, изказа предложение за заряд(активиране) на горивото в съд с обвивка от органика и алуминиево фолио, Ако го пазиш съда , може ли да пробваш, как ще се държи този  показател при такова съхранение?
По отношение на въпроса на Тони - Ментална радиестезия, с махало. Е ли възможно всеки да се научи да го ползва или трябват специални умения и способности? Някакви насоки и стъпки да се самообразоваме? И дали е възможно да се съпоставят резултатите от такова измерване на различни оператори, как мислиш? Благодаря предварително за коментара ти.
Имаш  съобщение на лични.
Успех!

tobo1:

--- Цитат на: Strashimir в Юли 11, 2011, 10:23:57 pm ---т.е. изгаря само бензина :-)

--- Край на цитат ---
Мисля си какво се случва.... Явно има част от течността наситена с бензин(нафта) която изгаря.
Или част която изплува бързо отгоре.
В чинийката остава неизгоряла течност (вода), изгаря филм който е изплувал(??) най-отгоре.
При потапянето на мрежичка или друг предмет, тази филм полепва и гори.
При Найденов този филм полепва по мивката и гори, останалото изтича в канала.
Затова:
Итересно ще е при следващи експерименти да се изтегли течност със спринцовка от долните слоеве на течността и да видим дали пак ще гори.
Краснов казва, че водата е наситена с водород и кислород които се свързват-т.е. гори. Но само казва.
Без калориметрични измервания няма да знаем отделя ли се повече топлина/енергия от тази на добавения чист бензин.

kaisersoze:
Мисля, че е некоректно нещата да се сравняват с Краснов. Това, което колегите направиха са просто приложения на принципа в установки сглобени в домашни условия за 1 ден работа най - много. И се вижда, че в принципа хляб има. Но за да има по - сериозни резултати е необходим и по - сериозен подход. Необходимо е да се получи стабилна субстанция. Вчера си поиграх и с един най - обикновен фрапе шейкър в малка колба при добака на нафта и бъркане около 5 мин се получава ефекта. Но се губи в рамките на минути. Няма стабилна субстанция. Друго, което забелязах е ,че при бъркане само на вода си променя вкуса. Става изключително приятна за пиене и почва да сладни осезаемо. Все едно има захар в нея ( това е оргонният заряд според мен ).

Orenda:
Има руски патент качен във форума (мисля е емм го беше качил) който, показва устройство за смесване на вода и бензин в равни пропорции 50 на 50. По спомен устройството представляваше 2 малки смесителя, които се развъртат на висока скорост, получената смес е стабилна и може да гори в двигател. Когато бъркаме само с миксера получаваме смесване но то няма нищо общо с желания ефект. Отдавна е известно че вода и бензин могат да се смесят, но сместта не е устойчива. Това което виждаме е съвсем друго, полученото гориво е наистина гориво.
 В моя двигател съм горил кислородна вода с бензин след 10 минути работа водата побелява и се получава хомугенна смес но тя не гори като бензина. Горил съм активирана вода с високо PH над 9, водата не изгаряше, но пък за сметка на това двигателя работи без атмосферен въздух. Последното е странно но факт ( отговорите в крайна сметка са логични и естествени). Това, което Красанов и нашите колеги получават е различно.

mzk:

--- Цитат на: kaisersoze в Юли 12, 2011, 11:16:10 am ---Друго, което забелязах е ,че при бъркане само на вода си променя вкуса. Става изключително приятна за пиене и почва да сладни осезаемо. Все едно има захар в нея ( това е оргонният заряд според мен ).

--- Край на цитат ---
:o :o :o

@Orenda,
В действителност имаше някъде тук схеми (или коментар), за водна емулсия, която руснаците правят с високооборотен "смесител". Ставаше въпрос за около 15 000 оборота, но този процес трябва да е постоянен (водата постоянно да се бърка с горивото).

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия