Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Алтернативни горива
Горивото на Юрий Краснов - как става....
teofilius:
tobo1 - а когато, запали водата в чинийката всичко ли изгоря? Аз не сетих да направя такъв опит честно казано. Помпата ми замина но се надявам следващите дни да направя по-сериозен опит и с по-добра помпа. Темата е интересна въпреки, че за мен не е от първостепенно значение.
tobo1:
Не. Не изгаря всичко. Повечето остава.
Бензина е силно летлив, може би с по-тежки фракции ще е по-добре (нафта, мазут, дори нефт-но не знам продава ли се някъде наблизо) ,
а и имплодирането при мен липсва нацяло.
Strashimir:
т.е. изгаря само бензина :-)
tobo1:
--- Цитат на: Strashimir в Юли 11, 2011, 10:23:57 pm ---т.е. изгаря само бензина :-)
--- Край на цитат ---
Мисля че не. Пробвах да изгоря същото количество бензин и горя доста по-кратко време от всичките ми чинийки с водата.
Освен това без разбъркването е абсурд да се запали 300 гр вода с мъничко бензин вътре.
caduceus:
gimmy
На структурираната вода - след 24 часа зарядът падна на 9.2, след 56 часа - 7.3/10
На сместа - след 56 часа е учудващо висок, 9.1/10
Тони
Ментална радиестезия, с махало. Таблици до хилядни, десетстепенна скала в плюс и минус.
Общи наблюдения от преди малко:
Сместа не запали; след добавяне на 100 грама структурирана вода /макар с намален заряд/ и 3 мин бъркане с яйцето, пука и леко подпалва, но не гори като хората. Почти не мирише, т.е. бензинът в сместа явно е поизфирясал ;D
Все пак - паля с нормална запалка, не със силен газов пламък като Краснов. Може би има значение, в един клип той с нормална запалка много трудно подпали неговата вода...
tobo1
Поздравления! Трябва да станем много, за да не ни изкарват наивници. Утре и аз почвам пак опитите по темата
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия