Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Поредният електролизер
sheki:
--- Цитат на: v_silianov в Ноември 10, 2009, 08:49:24 am ---Правил ли е някой друг замервания на ламда сонда , да даде инфо.
--- Край на цитат ---
Замервания не ми се налагало да правя но наскоро слагах на колата ламбда сонда емулатор, за да не ми отчита грешки компютъра когато карам на газ, схемата я намерих в нета и ето какво пишеше
--- Цитат ---Схемата представлява генератор на правоъгълни импулси с честота 0,5-1Hz и амплитуда 0,2-0,8V .
Тънкия момент е в настройката на амплитудата на изходния сигнал. Светодиод се използва като стабилизатор на напрежение което за червен светодиод трябва да е около 1,6V.
Но за различните светодиоди варира, така че трябва с подбор на делителя R5/R6 да се постигне 0,8V на изхода. Делителя в случая дели на половина това напрежение…
--- Край на цитат ---
Като я сложих грешките спряха.
v_silianov:
М то при газова е ясно че ламбдата ще се обърква. Пък и има различни ламбди едни са резистори едни генерират ток. Моята генерира ток. Много ми е чудно как ги пускат тия схеми като не се знае каква е ламдата в колата. И въпроса е дали наистина ламдата си променя показанията или това е просто някакъв мит за да се обедни сместа и по този начин да има по-голяма икономия.
dedofire:
v_silianov ами то си е акумулатор това и ако има някъде по веригата кондензатор ето ти 3 те секунди.
v_silianov:
Някой знае ли от къде иде кафявия цвят на електролита, след като поработи известно време.
gotiniq7:
От примеси във водата, или съставки в неръждавейката. След време тези съставки си заминават и електролита си остава чист.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия