Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Поредният електролизер
v_silianov:
Да ви кажа, че правих замервания на ламбда сондата.
Меря сигнала след като сондата е изключена , ECU-то би трябвало да обогатява сместа но като се добави водорода би трябвало да има разлика в показанията на самата сонда.
Сондата трябва да генерира 0.8 -0.9 за добра смес, и ако се добави водород трябва да има измествания на някъде. Резултата е че изместване в показанията НЯМА . Няма значение дали е включен оксиводорода в системата или не е. Замерванията съм ги правил при около 3000 оборота, също и на празен ход. Електролизера дърпа 15 амера и произвежда 1 литър.
v_silianov:
Аз го мерих с мултицет. 0.9 v е добра смес при загрят двг. (както е и при мен) . Ама това не съм си го изсмукал от пръстите, пише го по форумите на рено за моята кола, и напълно отговаря.
От един литър оксиводород има 330 мл. водород и 660 мл. кислород (не съм 100% убеден). На 1 оборот двигателя засмуква 2 пъти демек за 1000 об. е засмукъл 2000 пъти , един 1600 кубиков двигател / 4 = 400 куб см. * 2000 = 800000 куб сантиметра / 1000 = 800 литра обем се изгаря в минута а кислорода е 660мл. При което ако изгори с водорода ще стане на вода и хич няма да го има. Така си мисля аз.
v_silianov:
Правил ли е някой друг замервания на ламда сонда , да даде инфо.
boco:
Здравей азкорам вече 2 години на 2 литра мотор пробвал сам 3-4 модела електролизери.Кплата ми е ланча к 5 цилиндара заклиението ми е простичко казано по-вече малки порции газ по добар ефект.
Но аз карам на метан и ако не вкарвам газ колата е тромава а газ варви като на бензин.
boco:
v_silianov ako искаш по-ве4е инфо на лични.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия