Алтернативни енергоизточници > NEG, импулсни, трансформаторни и резонансни генератори, скаларни вълни

Опити с резонанс на emm

(1/2) > >>

emm:
Здравейте оптимисти. Искам да изкажа моето становище по въпроса, което доста се различава от вашите.
Експериментите ми показват, че всеки един трансформатор независимо дали е с ферит, с ламели, или е въздушен изпада в резонанс което води до свръх производство на енергия. Резонанса доста трудно се прави и е почти невъзможно да се настрои без осцилоскоп. Почти всички схеми за свободна енергия са на този принцип, недейте да бъркате като се опитвате да настроите някоя схема на точната честота която е дадена като параметри. За да се подкара всяка една схема трябва много внимателно да я настроите, резонанса се изразява в това че изходната характеристика на трафа отговаря като честота на входната обаче тя е абсолютна СИНУСОИДА. Резонанса е това!!!!!
Тука не става въпрос за брой намотки и какви ли не глупости каквито ги пишат по нета.
Всички се опитват да заблудят тези които искат да направят нещо по въпроса.
Не казвам че е лесно но защо се крие цялата тази информация. Аз лично съм прекарал доста време в експерименти и не говоря глупости. Що се отнася до самите схеми за свободна енергия всички са подобни, Капанадзето също.
Ако някой си мисли че ще налепи една платка и ще навие един траф по схема която е дадена и тя ще тръгне това са пълни глупости.
Който няма осцилоскоп и доста нерви и знание,нека да забрави за свободната енергия.
Успех, по късно ще кача снимки на графики да ви стане ясно къде е ключа от бараката.

EDM electronics:

--- Цитат на: emm в Октомври 18, 2009, 10:10:22 am ---.............. Резонанса доста трудно се прави и е почти невъзможно да се настрои без осцилоскоп. Почти всички схеми за свободна енергия са на този принцип, недейте да бъркате като се опитвате да настроите някоя схема на точната честота която е дадена като параметри. За да се подкара всяка една схема трябва много внимателно да я настроите, резонанса се изразява в това че изходната характеристика на трафа отговаря като честота на входната обаче тя е абсолютна СИНУСОИДА. Резонанса е това!!!!!
Тука не става въпрос за брой намотки и какви ли не глупости каквито ги пишат по нета.


--- Край на цитат ---


Колега, съгласен, и аз съм на това мнение, за всичко което казваш!

Я обаче, ако обичаш дай по-точно какво е резонанса при трафовете и как го постигаш ?

emm:
При резонанса се получава свободно трептене на бобината, енергията която влагаш за да я разклатиш е много малка, а изходните трептения са големи.
Първо трябва да схванете как се постига, от затихваща камбана (графика) трябва да преминете в синусоида, когато това стане консумацията пада а изходната характеристика се вдига.
Успех

emm:
Това са графики за пълен и не пълен резонанс.

EDM electronics:
  Здравей emm !

Демек искаш да кажеш, че на входа подаваш правоъгълник /тесен/ и едва когато в изхода се появи перфектен синус имаме резонанс ?

Тези опити с товар ли са или без, и ако има товар то какъв е характера му, т.е. има ли значение ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия