Алтернативни енергоизточници > MEG, INKOMP, комутатори на магнитни потоци, магнитни усилватели
INKOMP (Комутатор на магнитни потоци) - ИЗМАМА
half:
8) Точно в десятката!
А писах че не е точно като MEG, тъй като имах предвид принципа, на който работи апаратчето на Т Берден. Инак, да, би могло да се нарече MEG, но според мен това име извиква друга, наложила се вече представа, в съзнанието. Та заради това.
;)
half:
"...като така усилва тока в нея."
Според мен тока не може да се усили при запазване на напрежението, тъй като товара е даден... Токът се определя от товара.
v_silianov:
Не може ли да захрани двигател със закачен за него генератор.
half:
"...Не може ли да захрани двигател със закачен за него генератор?"
Да, би могло, но при положение че КПД на ел.двигателите от този клас (малки мощности) е някъде пряко сили около 70%... "изработеното" се изяжда и на финала няма нищо. :(
getca:
--- Цитат ---Всъшност такава енергия това устройство НЕПРИВЛИЧА!!!
Според мен това устройство променя формата на синусоидалния сигнал с който се захранва в разнородни импулсни сигнали с много хармонични, като по този начин обърква уредите за измерване, откадето и идват фантастичните резултати на които се радвате.
--- Край на цитат ---
Здрасти, Arfy,
Резултатите не са фантастични, а логични. Прочети и ще се убедиш. Нищо не се обърква, защото екрана на осцилоскопа не лъже. Можеш да не се съмняваш в енергията на постоянния магнит, а откъде се черпи тя, дали на атомно ниво или от вакуум/етер или подобни субстанции е спорен въпрос. Но...енергията е реална и проблемът е в ефективното й използуване. Доказателство са експериментите на хората във форума... ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия