Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Нов ННО реактор на момчо
момчо:
колга vdomov, видях страничката на Изолат ООД. тук има пълен каталог с профилите които се произвеждат без поръчка ( http://www.izolat.net/flash/SP%20KATALOG562_TOTAL_bg.pdf ). обадих се по телефона и говорих със секретарка яавно. могат да направят какво искаш. обаче ми каза че цената се орпеделя първо от плътността на силиконовото уплътнение- колото по-вече материал, толко ценат се вдига, после също и от бройката ( питах за 100-200 бройки) но не можа да ми каже поради липса на инфо за това което искам аз. тези профили които са в наличност може и да свършат работа нищо че не са О-пръстен или затроверн квадрат като форма. не мисля че ще има теч ако се стегне добре. забравих да питам дали са химически устойчиви.. :(.
ако ще правя "голяма" клетка, моля каже ми от къде мога да поръчам ламели готови и изразани. аз ще си пробия отворите като ги получа.
преди малко свалих диманото на колата. направо съм в ДЖАЗА. не мога разбера от къде да дръпа 2-те жици, т.ч. да са преди гегулатора на напрежение. ще кача снимки утре сутрин, ако знае някой да подскаже. ;)
за сега толкоз.
pelo:
Ето ви магазин, пълен с техническа гума( която аз използвам) , силиконови уплатнения и технически пластмаси.
Успех !
http://micromaxtrade.com/index.html
disela:
A колегата "LTK" е използвал клингирит за неговата клетка ::) , аз също мисля да ползвам клингирит хем, че е евтин хем лесно се обработва.. някой с мнение? ::)
ppankov:
--- Цитат на: disela в Септември 01, 2009, 08:47:30 pm ---A колегата "LTK" е използвал клингирит за неговата клетка ::) , аз също мисля да ползвам клингирит хем, че е евтин хем лесно се обработва.. някой с мнение? ::)
--- Край на цитат ---
Мда, мисля, че клингирита и корка държат първо място по отношение на петролоустойчиви материали, всички помпи в бензиноколонките са с уплътнителки от корк или клингирит.
;)
Петролоустойчиви О-пръстени се продават в Горубляне под път и над път и са 0,03 лв бройката, над 50 бройки са по 0,02лв. :D
Да колега disel, клингирита е евтин, лесно се реже и оформя 8)
ppankov:
Забравих да спомена, един червен силикон, продава се в тубички за лепило по 2,50лв.
С него направо мажеш по края на капака или накрайника , чакаш 15 минути да стегне малко, той се превръща в гарнитура, гумира се един вид и стягаш :)
П.С.
Момчо, ако ти трябва от този силикон или някакви о-пръстени само драсни едно лс.
Колеги това се отнася и до вас :)
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия