Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Нов ННО реактор на момчо
weka:
на 6-та снимка е кондезатора , не ти трябва за тестовете.
момчо:
колега weka, не са 6 фази, а 3. понеже са 6 извода, 2 извода за всяка намотка на статора. все пак е лека кола на е камион. ;). това в кръга на шегата разбира се.
както каза BONETI, че мога да взема АС от диодите, и аз си го мислех, но пак ще завися от регулатора на напрежение. Понеже акумулатора няма нужда от зареждане, няма да се подава ток към ротора за да се възбужда, и така алтернатора "не работи" а само се върти. Следователно някак си трябва да "ЛЪЖА" регулатора на напрежение, че акумулатора е "Разреден" и трябва да се зарежда. ??? ???
Нещо също много важно..това е единственият алтернатор който имам, и си го искам да си работи.. нали.. ;D. Т.Ч. какво и да се прави ще трабва да е така че да не изгоря системата на колата.. че после, ще ме бие жента, че зимата, да се вози с моторчето ще мръзне...;D
BONETI:
Това имах предвид вземаш си едно трафче примерно 200W.Преобразуваш от 12V на 100V и ще имаш 2А за консумация..Запазваш си и алтернатора цял и работещ.Виж каде ти са изводите на намотките и ги изведи всичките плюс средната им точка,понеже спрямо нея има друго напрежение 9V беше май,че не се знае какво ще ти потрябва по нататака..
weka:
Boneti , съвсем сте объркаш колегата , нека просто да си изведе изводи от едната троика , както писах вече алтернатора е 6 фазен , независимо че монтиран на автомобил (виждат се 6 извода на статора ) .намотките са свързани в тригълник - 6 извода = 6 намотки , среден извод няма . без възбуждане няма да излезе и един волт , така че там не се пипа , особенно ако нямаш излишни пари за диодна плочка или реголатора
BONETI:
Шесте извода са на трите намотки изводите,трите края на който са свързани.Обикновено това е в звезда.. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия