Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
tod:
Естествено че ще падне предпазител от 25А при тази схема. И 50 да туриш и той ще падне! Обяснението е просто: високото напрежение от ТХО дава на късо захранващото напрежение /220V/ през фасунгата на лампата, така че е съвсем логично да горят предпазителите! Друго е по важно,че това го мислиш за проява на CE! И съвсем друго щеше да е, ако беше казал, че примерно е изгоряла волфрамовата спирала на лампата ти! Тогава наистина щях да се замисля!
madsatbg:
--- Цитат на: tod в Март 31, 2012, 08:37:10 pm ---...И съвсем друго щеше да е, ако беше казал, че примерно е изгоряла волфрамовата спирала на лампата ти! Тогава наистина щях да се замисля!
--- Край на цитат ---
Здравейте, радвам се, че най после има реакция.
Продължихме експериментите.
Бобината е точно по Капанадзе 2004- без ферити.
Този път не падна предпазителя, пострада 100 вата лампа.
Лампата, преди да изгори, светна много силно за кратко и угасна... :(
Изгоряха даже проводниците вътре в стъклената тръбичка.
Искаш волфрам ...ето гледай.
поздрави
madsatbg:
--- Цитат на: mi68 в Март 31, 2012, 08:12:40 pm ---Здравейте,
Колега Madsatbg какво доказваш с този опит?
Тук правилно има смесване на 220В и високо напрежение но продължете нататък и неправете детска радост.. Запомнете трябва съвмесното действие на неутринния и електронния ток за получаване на СЕ. Казано по друг начин смесено оргонно-електронно устройство, като оргон се разбира неутринен ток.
Ако на някой нещо не му е ясно да пита ще му го обесня подробно, както и опити, които правя за управление на неутринния ток.
--- Край на цитат ---
Здравей колега mi68,
много ще съм ти задължен, ако мога да видя едно мъъъничко работещо "смесено оргонно-електронно устройство". :o
Що е то "оргон" и как се консумира. :-\
Във какви килограми се мери и с какво?
Да, и аз мисля че трябва да добавим малко "ОД" и ще стане СЕ, но ...
как да го видя, като колегата Кадуцеуса ми казва само косвени методи за индикация на наличието му.
За мен той е авторитет по оргона.
поздрави
п.с."Колега Madsatbg какво доказваш с този опит? "
Не искам да доказвам на никого нищо.
Просто споделям резултаи от експерименти, с цел някой да го повтори или да предизвикам дискусия.
"В спора се ражда истината"
и още
"В 99,9 % от съобщенията за получена СЕ се дължат на грешки при измерването"
caduceus:
madsatbg
Прави се, имай търпение :) Ще публикувам като има готово нещо крайно - не искам междинни варианти. Ако не тръгне, няма да ви занимавам. Поздравления за практиката!
Успех!
ПП
Като искаш да видиш од /оргона/ и не действаш с махало или др. даузерски уред, барон фон Райхенбаховата практика е валидна - слагаш пред себе си един планински кристал или магнит в стая без прозорци /например мазе или баня/ и седиш три-четири часа на тъмно вътре. Може още на първия или втория час да видиш излъчването, в краен случай на четвъртия. С времето задобряваш и времето се скъсява. Стига да не заспиш ;D
madsatbg:
--- Цитат на: caduceus в Март 31, 2012, 10:58:52 pm ---...
Като искаш да видиш од /оргона/ и не действаш с махало или др. даузерски уред, барон фон Райхенбаховата практика е валидна - слагаш пред себе си един планински кристал или магнит в стая без прозорци /например мазе или баня/ и седиш три-четири часа на тъмно вътре. Може още на първия или втория час да видиш излъчването, в краен случай на четвъртия. С времето задобряваш и времето се скъсява. Стига да не заспиш ;D
--- Край на цитат ---
Благодаря caduceus,
мога ли да го фиксирам със фотоапарат или камера?
Иначе ...може да е резултат от въображението ми или умората.
поздрави
п.с. Доказано е , че човек вижда онова което иска да види.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия