Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (163/629) > >>

coke2k:
За тези които не разбират грузински намерих филма на зелената кутия със субтитри на руски ето:
http://www.youtube.com/watch?v=_cw0jQNs3Ic

x_name41:
Не бих искал да влизам във спор или конфликт по отношение на отправените въпроси, тъй-като рискувам да бъда криво разбран както се е случвало в някои от постовете ми, а относно човека бай Мильо и неговата установка бих добавил, че той самия беше заявил, че сам не е в състояние да я изработи тъй-като процесът на изработване на детайлите е много сложен и трябва специално скъпоструващо високотехнологично оборудване за това поради спецификата в конструкцията (впрочем това се вижда на макета и нормален човек би разбрал тези неща и не би задавал глупави въпроси), което той така или иначе не може да си позволи по една или друга причина, единственно е направил макет с който демонстрира принципа и мисля, че със това отговорих на вашия въпрос, а това че слагате етикети на хората, тоя бил такъв, оня бил онакъв и спекулирате със това в негативен аспект не говори добре за вас. А що се отнася до мен и моите експерименти съм на принципа който използват много потребители във този и други подобни форуми свързани с тази тематика, или с две думи и аз експериментирам по същия начин както всички останали експериментатори.

teofilius:
Уесли който не твърде отдавна е бил при Капанадзе вече е постигнал добър резултат по темата. 25 Вт на входа и 200Вт. на изхода. http://www.youtube.com/watch?v=Mn8TLBsR3r0&feature=uploademail   

tod:
На този клип нищо не е видно. Нито има точни измервания, нито има самозахранване. Така че да не бързаме със заключенията!

mi68:
Здравейте,
Да не пиша дълги речи всеки да намери отговoра защо един тайфун си увеличава енергията и от къде?.
Да се върнем към някой детайли. При всяко криволинейно движение имаме две сили (ускорения) нормална (радиална) и тангенциална (допирателна).
Според вакумната теория законите и важат в инерциални и неинерциални кординатни системи.
-зарядът е нормална скорост на вакума
-гравитацията е тангенциална скорост на вакума. Затова за намаляване на теглото се иска увеличаване на тангенциалната скорост-явлението безтегловност на спътник.
-магнетизъм относителна тангенциална скорост по оста OZ.
Възоснова на това схващане какво прави Капанадзе. Навива две отделни бобини на една тръба едната е навита на ляво другата на дясно. Тези бобини са полюси (резонотор, вибратор) за сваляне на магнитна енергия. Въпросът е да се създаде вихър в екватора. От многото видео три модела съм виждал, характерно е импулсното възбуждане.
Подобна схема лично синтезирах с двойно палачинкова спирална намотка и две лампи (не съм я демострирал във форума ). Проблема е че съм навил бобините в една посока и нямах напрежение в товара.
Усилването на магнитната енергия има много общо с втори и трети закон на Кеплер. За сега това е най-актуалната информация по въпроса.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия