Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
DIDO112:
Аз съм от Хасково колега заповядаи ако искаш.
Hacko:
--- Цитат на: valchog в Април 27, 2011, 05:57:37 pm ---За съжаление съм от Варна. Били обяснил малко принципа на действие? И ако може сложи малко снимки.
Благодаря предварително.
--- Край на цитат ---
Не съм с големи познания по електроника. И общо взето съм се допитвал до познати. Трябва да има хубаво заземяване, за да е по-голяма икономията. Но по принцип не е голяма икономия от тази схема, това трябва да си го прочел от дургите репликации сигурно. И не е точно по патента на Капанадзе.
Ще го снимам утре и ще сложа новите снимки. Иначе тук има стари снимки. http://mazeto.net/index.php/topic,5827.msg29785.html#msg29785
teofilius:
Предлагам да го направиш точно както го е направил самия Капанадзе. Спази точно схемата, по която той го прави и ти гарантирам, че ще можеш дори да го самозахраниш! Не използвай ничии други схеми и предположения а само тази на Капанадзе и ще видиш как от една малка бобинка, като неговата ще извадиш поне 5 киловата, колкото и той вади.
mzk:
--- Цитат на: teofilius в Април 27, 2011, 11:23:40 pm ---Предлагам да го направиш точно както го е направил самия Капанадзе. Спази точно схемата, по която той го прави и ти гарантирам, че ще можеш дори да го самозахраниш! Не използвай ничии други схеми и предположения а само тази на Капанадзе и ще видиш как от една малка бобинка, като неговата ще извадиш поне 5 киловата, колкото и той вади.
--- Край на цитат ---
Само да поясня - схемата, по която го е направил Капанадзе я няма никой ;D
teofilius:
Че тя схемата на Капанадзе е толкова ясна и елементарна, че нямам думи да я опиша. Само за него за сега де. Ами ще съм супер щастлив да бъда първия човек, който ще я пусне свободно в нета и първо в този форум но първо трябва да я открия, разбера, някой да ми я открие или да я налучкам, докато предполагайки различни варианти експериментирам. Надявам се това да се случи скоро. Иначе мисля, че съвета ми е най-правилния въпреки някои затруднения...:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия