Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Радико:
--- Цитат на: dmitarp в Ноември 08, 2019, 08:38:59 am ---А нямаме ли право да се съмняваме в Капанандзе, GMG, mi68, Пархомов и сие ?
--- Край на цитат ---
За Капанадзе мисля, че въобще няма място за съмнение, там можеш да си сигурен " поне по мое мнение което съм изразявал не веднъж"
Виж за Пархомов нещата са съвсем различни. Там можеш просто да провериш. Пархомов съвсем ясно обяснява същността на експеримента и не виждам проблем с повтарянето му. Досега обаче на хиляда места прочетох "това не може да е вярно защото..." И на нито едно не прочетох:
Пробвах да го повторя не се получава.
Радико:
--- Цитат на: dmitarp в Ноември 08, 2019, 08:38:59 am ---А нямаме ли право да се съмняваме в Капанандзе, GMG, mi68, Пархомов и сие ?
--- Край на цитат ---
За Капанадзе просто няма място за съмнрние " поне по мое скромно мнение"
Виж за Пархомов нещата са по различни. Той е обяснил експеримента съвсем ясно и няма никакъв проблем да бъде повторен за проверка.
Аз обаче до сега съм прочел на поне сто места:
"Това не може да бъде вярно защото..."
И на нито едно не съм прочел:
Пробвах това нещо не работи.
Интересна работа дали защото гугъла търси лошо или просто няма. Ти как мислиш?
MTM:
И все пак не сме Форум за критики, а Форум за СЕ. Членовете на Форума(от критиците) не смеят да изразят становище. Защото, де разбрали, де не, те си баят назубреното от университета.
Капанадзе генератора, му трябва 220в няколко ма. След това на изхода се получава 220в но 20а.
А от къде идва енергията, нека критиците да кажат. :)
Който със сигурност не са направили, дори и един опит.
juliang:
--- Цитат на: van в Ноември 13, 2019, 03:42:34 pm ---... с малко работа, ще качва нависоко гюлето ....
--- Край на цитат ---
Работата по качването на гюлето е точно определена, Няма как с малко работа да свършиш много работа. Ако не я вършиш ти, някой друг ще трябва да я върши вместо теб.
krasias:
vanчо, да ви имам вълшебната нелинейна среда дет върши всичко и най важното дава мноооого СЕ. А само да знаеш когато намериш животно което от главата до края на опашката е три педи а на обратно е две педи, тогава ще качиш гюлето с по малко енергия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия