Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
mito_kupona:
Здравейте! Аз получих същия ефект преди време с подобна конфигурация на изпълнение, даже бях навил още едн бобина, с която да свалям енергията от разрядите и зареждах кондензатор, с който да се самозахранва схемата. Всичко продължаваше 20-30 минути, докато се разредят кондензаторите и спираше. Според мен в тази схема СЕ няма и затова не публикувах нищо по въпроса тогава. Като чета руските форуми и руснаците са на такова мнение. ПОЗДРАВИ!!!
coke2k:
Има вероятност видеото на SR да е ментак...
http://next-energy.2x2forum.ru/forum-f1/tema-t14-100.htm
Re: Разбор видео от SR
Сообщение автор nazar Вчера в 9:46 pm
Привет орлы! Я пообщался немного с SR ом. На первый взгляд человек страдает сильным психозом. Не знаю, толи "добрые пожелания " форумчан на него так подействовали, толи он в дипрессии.
Знаете? похоже нет никакого СЕ у него. А есть "граната" напоследок Very Happy для "любимых" экс--софорумчан.
Если точнее сказать, он его просто не построил, не хватило средств.
Я был бы рад ошибиться в своем выводе.
Однако принцип, который он проповедует интересен.
дано аз да не съм разбрал правилно...
mito_kupona:
Здравей coke2k, не ми се вярва да е менте, това са само предположения на хора, които не могат да постигнат някакъв успех и това ги обезверява. Случва се на всеки да попадне в задънена улица и да падне духом, но това трябва да се преодолява, а не да се дават заключения наизуст, както прави nazar. Аз от личен опит съм убеден в съществуването на СЕ, а мисля и всички тук на този форум, така че трябва да се мобилизираме и да я уловим по някакъв начин ТАЗИ ЕНЕРГИЯ. Сигурен съм, че и това ще стане рано или късно.ПОЗДРАВИ И УСПЕХИ!!! :)
tod:
Здравей mito_kupona! Какво ще рече: "Аз от личен опит съм убеден в съществуването на СЕ".
1.Виждал съм действуваща установка.
2.Сам съм проектирал такава.
3.Казвал ми е много доверен човек че такава съществува.
Да тук всички искат да получат СЕ ,но 99% от тях не са виждали действуваща такава.
И на мен много ми се иска руския админ да е получил СЕ,но това което е показал на видеото не е много надежно.
Според мен трябваше да заснеме няколко клипа, като Капанадзе. И най-важното на които ясно да е видно къде отива заземяването на установката.Поздрави и успехи.
madsatbg:
Здравейте,
същия човек три часа по рано пише това:
"
Народ, не надо больше доставать SR. Кому он чем должен? У всех были одинаковые возможности. Да и потом, а почему все уверены в существовании СЕ? Посмотрели видеоматериал и достаточно. Сколько народу на форуме и если каждый подумает негативно в адрес SR, то это может сеhьезно отразиться на здоровье человека, хоть ктонибудь задумывался над этим? . Мне самому, честное слово, стыдно за свои глупые "изобличения" в адрес этого человека.Когдато точно так же оторвался и в адрес Кпанадзе. Еще до всей шумихи говорил с Фроловым, тот был связан с Капанадзе (на сколько это правда, не знаю) и заинтересован в предметном разговоре по поводу производства в Европе. Я не поверил в существование генератора. Позже было поздно, ну и я конечно открыл ... ло. А потом посмотрел фильм, подумал и представил себе какой мужество имеет Капнадзе, прикрыв собою сыновей и всю семью, наверняка не он , а его сыны хотели действа. В общем я на старом форуме некстенерги искренне сожалел о своих эмоциях в адрес Капанадзе. Точно так же сожалею о своем негативе в адрес бывшего админа. Это его право как поступать. Он показал фильм, а каждому самому решать так это или не так.
это конечно мое мнение, но хотелось бы , чтобы все были немного человечней друг к другу."
пост153
http://next-energy.2x2forum.ru/forum-f1/tema-t15-150.htm
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия