Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (525/629) > >>

Радико:
Колеги Димов и Динев.
Да отбележа, че в последните ви изказвания има голяма доза истина. За съжаление обаче пропускате някои много дребни детайли които преобръщат каруцата в реката.

kd_dinev:
Колеги Радико и Монтанар,вие мъже ли сте или...Щото имам чувство.че водя спор с някакви жени,които непрекъснато увъртат,подменят темите на спора,изсмукват си някакви неща от пръстите само и само да се докажат пред публиката по някакъв начин..Вижте мъжкият изказ на Иван Димов-кратко,ясно и аргументирано,след това си прочетете вашите постове!Жалка история или пък ви друса як комплекс за малоценост?!?Като виждате къде са грешките посочете ги ясно и аргументирано,щом сте прави ще се съглася и спора приключва просто...

montanar:
Ммммм да - аргументирате се чудно :) И въпросчета обичате да поставяте ма като дойде да отговаряте нещо ......
Кои са аргоментираните то се вижда - дай да си измислиме аргументи и да им вярваме - такива са ви аргументите .....
Ама нема лошо - полета на фантазията е хубаво нещо - само де си остава само в полето на фантазията.

kd_dinev:
Мдаааааа-поредният добре аргументиран отговор!Ама той Бат_Ванко е прав,че само се въртиш и джавкаш като някое паленце!Аз имам опитната постановка,провел и съм съответните експерименти и всичко се получава както съм го описал,затова съм си позволил да го напиша...Що се отнася до твоя въпрос ще ти го обясня съвсем просто-имаш два напълно еднакви правотокови колекторни двигателя с възбуждане от постоянни магнити,само че единият е с неодимови магнити,а другият с феритни.Пропускаш през роторите им напълно еднакъв пусков ток кой от двата двигателя ще има по висок пусков момент?

montanar:
kd_dinev това е поредния пример от твоя страна за изсукване от въпроса :) сега пък магнити намеси - след малко ко ш измислиш .... джавкащите сте вие ....
Аааа и нищо съглам като опит не си провел според мен ..... щото ако това което твърдиш е истина щеше да е свръхеденица и щеше да попилее цялата наука.
Както винаги има нещо в фантазиите ти ама не и в реалността.
На никакви въпроси не бих ти отговарял повече щото ми писна да съм даскал на неблагодарник.
А си твърди каквито глупости искаш - докато не го докажеш недвусмислено си е само гол брътвеж и нищо повече.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия