Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Иван Димов:
Ето ти и малко картинки. Основните неща явно никой не иска да ги обяснява - почти няма нищо по-нагледно.
Pegas:
Здравейте Chokoch
Имам интерес,дайте мейл.
Радико:
--- Цитат на: Chokoch в Август 24, 2019, 05:19:32 pm ---Виждам, че коментарите Ви нямат нищо общо с темата "Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място", бих предложил който има достатъчни средства и интелект да се пренасочи в даряване на средства в показването на такъв тип генератори, понеже показването е сложно нещо.
Който иска да инвестира, нека заповяда на мейла ми, може да уточним характерните особености.
Генераторът съществува и е продаваем в няколко версии в зависимост от мощност-цена, харддрайва е безплатен, тоест може да се тества 24часа.
Начална цена - 2к евро на киловат, моля незаинтересувани и тролове да не са обаждат!
--- Край на цитат ---
Супер трябват ми четири по десет вата. И е сериозно.
ndm:
--- Цитат на: Chokoch в Август 24, 2019, 05:19:32 pm --- даряване на средства в показването на такъв тип генератори, понеже показването е сложно нещо.
Който иска да инвестира, нека заповяда на мейла ми, може да уточним характерните особености.
--- Край на цитат ---
Искаме да заповядаме на мейла ти, ма не знаем кви характерни особености да уточняваме, щот с тва с-ложно нещо показването……направо СЕ обърква човек.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Радико в Август 23, 2019, 10:45:28 pm ---Ми то защо се казва мислиш статично. Защото другото име на "работа" е "динамика" динамичното електричество върши РАБОТА не статичното. Последното само отбелязва присъствие нищо повече.
--- Край на цитат ---
Радико, ще си позволя да ви поправя, няма "статично" и "динамично" електричество, въпреки че, за голямо съжаление, това се набива от учебната програма а да не говорим изобщо за локумите в ненаучната литература.. Електричеството, както и да го дефинираме, е едно, но феномените с които то се проявява в природата ( и както ние го "виждаме" ) са различни в зависимост на характеристиките на магнитна и диелектрична проницаемост на средата.
И понеже доста колеги подхвърлят термина "резонанс", като топъл картоф, би ми било интересно ( и не само на мен), а предполагам и много полезно за дискусията, да дефинират тяхното разбиране за този мистичен резонанс, първо като общо понятие за динамични системи и в последствие, специфично за електрическите такива.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия